Nieuwe Bed & Breakfast ‘Zee van Tijd’ in Domburg

Sinds mei 2015 is de Zeeuwse badplaats Domburg een gloednieuw Bed & Breakfast rijker met de toepasselijke naam ‘Zee van Tijd’. Met vier luxe kamers, een eetkamer met uitzicht op de rustieke tuin en een naastgelegen schelpenpad naar zee is het B&B een oase voor liefhebbers van rust, ruimte en de Zeeuwse kust.

In de duinentuin lonkt het ontbijt met verse streekproducten (c) Ruden Riemens

In de duinentuin lonkt het ontbijt met verse streekproducten (c) Ruden Riemens

Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest op een recreatiepark en een appartementencomplex in Westkapelle, besloot Wilbert Rosman het roer om te gooien. “Ik heb geen zin om na mijn pensioen achter de geraniums te gaan zitten en wil nog graag een tijd lekker aan het werk blijven. Toen de mogelijkheid zich voordeed om een B&B te beginnen in Domburg, heb ik die met beide handen aangegrepen”, aldus Rosman. Vrienden van hem kochten een authentiek wit Zeeuws huis direct achter de duinen, wat Wilbert nu als B&B exploiteert. De ideale locatie voor een gastenverblijf aan de Zeeuwse kust. Na een fikse verbouwing van een jaar, waarbij ook een zomerhuis in de tuin werd gebouwd, gingen in mei 2015 de deuren van B&B Zee van Tijd open.”De reacties van de eerste gasten zijn zeer enthousiast en daar ben ik heel blij mee”, aldus de trotse eigenaar.

 

ZIE OOK: ’s Zomers vakantievieren in eigen land?

 

Ruimte en rust in een authentieke sfeer

Wilbert wilde een luxe en comfortabel B&B creëren, waar gasten in alle rust kunnen genieten van een strandvakantie aan de Zeeuwse kust. De accommodatie beschikt over diverse ruime kamers met een eigen badkamer, comfortabele boxspringbedden, een zitje, televisie, koelkast en gratis Wi-Fi. Het geheel is smaakvol ingericht met veel oog voor authentieke details. In het tuinhuis bevinden zich twee tweepersoonskamers, die samengevoegd kunnen worden tot een gelijkvloers zomerhuis voor vier personen. De duin-tuin beschikt over diverse zitjes waar ’s ochtends een uitgebreid ontbijt met Zeeuwse streekproducten wordt geserveerd. Ook ’s avonds is het hier fijn toeven na een drukke dag aan de Zeeuwse kust. Tevens kan er op verzoek genoten worden van een diner, verzorgd door een cateraar.

 

 

Idyllisch Domburg

Het uitgestrekte strand van Domburg bevindt zich op drie minuten lopen van B&B Zee van Tijd. En voor wie even genoeg heeft van zand in de kleren en wind in de haren: een wandeling naar het centrum van het idyllische plaatsje Domburg duurt slechts 5 minuten. De vele winkels en terrasjes nodigen uit tot een dagje slenteren, shoppen en consumeren. Golfliefhebbers kunnen een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan, waar de vele bomkraters uit de Tweede Wereldoorlog nu als grasbunkers dienst doen. Maar ook in het tegenovergelegen sauna- en zwemparadijs kunnen de kinderen naar hartenlust spetteren terwijl de ouders relaxen in het kuur- en beautycentrum. Bijkomend voordeel: gasten van het B&B kunnen hier gratis parkeren.

Comments are closed.