Met een Spotter op zak ga je met een gerust hart op stap deze zomer

Altijd met een veilig gevoel op stap en de exacte locatie kunnen achterhalen van alles wat je lief is. Of het nu om je kind, bagage of om andere waardevolle bezittingen gaat. Met de Spotter – een gebruiksvriendelijke, lichtgewicht GPS-tracker die gemakkelijk overal mee naar toe kan worden genomen – is dat de eenvoudigste zaak van de wereld. De Spotter kan in heel Europa worden gebruikt en is vanaf 30 juni exclusief verkrijgbaar in de winkels van Kruidvat.

De Spotter app

De Spotter app

Met de Spotter kun je deze zomer met een gerust hart en veilig gevoel op stap. Nu de zomervakantie voor deur staat, geeft dat een extra prettig gevoel. Zo kun je je kinderen tijdens een dagje uit of op vakantie altijd gemakkelijk terugvinden door hen een Spotter mee te geven. Ook kun je de Spotter in je bagage of koffer stoppen, zodat je nooit meer je waardevolle spullen uit het oog verliest.

Zo vertelt Nico Borst, inkoper van Kruidvat. “Ook voor het traceren van je scooter, auto of andere waardevolle spullen is de Spotter het ideale hulpmiddel.”

 

ZIE OOK: Wandelen met app nu definitief doorgebroken

 

Snel reageren in noodsituaties

Door het compacte formaat (61 x 44 x 16 mm) en lichtgewicht (35 gram) is de Spotter gemakkelijk mee te dragen en kun je de exacte locatie van een persoon of waardevolle spullen snel terugvinden. Deze locaties zijn online te bekijken en als je onderweg bent, biedt de gratis app voor smartphone en tablet uitkomst. Het online account is zeer gebruiksvriendelijk. De mobiele GPS-tracker verstuurt bij ‘beweging’ automatisch elke 60 seconden een locatie en bij ‘stilstand’ elke 30 minuten. Alle locaties zijn gedurende 24 uur terug te zien.

Bovendien kan in geval van nood het SOS-alarm op de Spotter worden ingeschakeld, door vijf seconden op de SOS-knop te drukken. Dit maakt de Spotter ook zeer geschikt voor ouderen die bijvoorbeeld hulpbehoevend zijn. De aan de Spotter gekoppelde gebruiker ontvangt direct een SOS-melding, inclusief de locatie van de GPS-tracker. Deze kan vervolgens via de app naar de Spotter bellen en meteen contact opnemen met de drager. Alarmmeldingen worden als push-bericht getoond op de smartphone. Deze zijn direct zichtbaar op het scherm van de telefoon, ook al staat de Spotter-app niet open.

De Spotter Device

De Spotter Device

 

 

Europese dekking

De Spotter heeft Europese dekking, voldoet aan de hoogste normen op het gebied van databeveiliging en heeft de hoogste GPS-klasse. De app is gratis te downloaden en geschikt voor iOS en Android. De Spotter werkt via het GSM-netwerk op prepaid-basis, dus geen contracten of verplichtingen. Vanaf 30 juni a.s. is de Spotter exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor 69,95 euro, inclusief een gratis prepaid-tegoed van één maand. Daarna kan het prepaid tegoed voor 4,99 euro per maand worden opgewaardeerd. Bij afname van een jaar betalen klanten 3,99 euro per maand.

Comments are closed.