Vaals Amuse(ert)!

Stelt u zich eens voor: een zachte zomerdag…. wandelen door de groene heuvels, genieten van uitzichten, historische gebouwen en op het terras een amusehapje. Dit is precies het beeld dat een aantal ondernemers in Vaals in gedachten hadden toen men besloot de koppen bij elkaar te steken om de bourgondische en historische wandeling Vaals Amuse(ert) te organiseren.

Vaals Amuse(ert)!

Vaals Amuse(ert)!

Vaals Amuse(ert)!

De belangrijke aspecten van de wandeling staan in een kersvers wandelboekje omschreven. In het boekje zitten 5 vouchers die u kunt inwisselen voor een amuse op verschillende locaties. Het unieke aan deze wandeling is dat u kunt starten op elke locatie waar u het boekje kunt kopen. De 10 km lange tocht voert u langs historische locaties in Vaals en omgeving en de aangesloten deelnemers verrassen u, tegen inlevering van de voucher uit het bewaarboekje, met een typisch (lokaal) hapje.

 

ZIE OOK: Limburg heeft het beste toeristische imago

 

De volgende locaties doen mee aan de wandeling:

· Herberg Oud Holset – Holset 043-306 66 50

· Restaurant de Raadskelder – Vaals 043-407 36 39

· Kasteel Bloemendal – Vaals 043-365 98 00

· Kasteel Vaalsbroek – Vaals 043-308 93 08

· Gasterij Hoeve de Linde – Vaals 043-311 47 28

Vaals Amuse(ert)!

Vaals Amuse(ert)!

 

 

De amusewandeling kunt u elke dag* maken in de maanden juli, augustus en september.
Tijdens de Juli-Kunstmaand is er op diverse locaties eveneens kunst te zien.
* Restaurant de Raadskelder en Gasterij Hoeve de Linde zijn op woensdag gesloten.

Wandelboekjes zijn te koop voor slechts € 9,95 p. stuk op iedere locatie. De boekjes zijn ook verkrijgbaar bij de VVV-winkels in Vaals, Gulpen en Valkenburg aan de Geul. Meer informatie vindt u op www.vaalsamuseert.nl

Comments are closed.