Pretlanding Zappelin in de Beekse Bergen

Opzij, opzij, opzij! Maak plaats, maak plaats, maak plaats! Zappelin maakt in het eerste weekeinde van juni namelijk een pretlanding in Vakantiepark (en Speelland) Beekse Bergen. Drie dagen lang is het Zappelin voor en Zappelin na met onder meer Bert & Ernie, Kikker en nijntje!

Kikker in Beekse Bergen

Kikker in Beekse Bergen

Er is van alles te doen en na een dagje vol met activiteiten is het heerlijk uitrusten in bijvoorbeeld een comfortabele Jungalow of luxe Big Five-safaritent. En na een nachtje heerlijk slapen en dromen, begint de Zappelin-pret weer van voor af aan.

Vakantiepark Beekse Bergen staat in het weekeinde van 5, 6 en 7 juni namelijk helemaal in het teken van de kinderhelden die dagelijks op televisie voorbij komen. Zo ontmoet tijdens je verblijf in bijvoorbeeld een Jungalow of Big Five-safaritent Bert&Ernie uit Sesamstraat. Of anders Kikker, nijntje en Nienke!

Bert en Ernie

Bert en Ernie

 

ZIE OOK: Safaripark Beekse Bergen beste dierenpark van Nederland

 

Programma

Het grote genieten begint al bij de aankomst op vrijdag 5 juni want de kinderen kunnen dan al aan de slag met een Zappelin-knutselwerkje om alvast in de stemming te komen. Op zaterdag 6 juni begint het activiteitenprogramma om 10.00 uur met ‘Zwijntjestijd’ en aansluitend een kleurplatenwedstrijd. Om 15.00 uur wordt het grote Zappelin-spel gespeeld. Van 17.00 tot 19.00 uur is het Zappelin-kinderbuffet geopend in de Afrika-club. Nijntje of Kikker brengt dan ook nog een bezoekje voor een exclusieve ‘meet & greet’. Om 19.00 uur geeft Nienke een optreden tijdens de Watotoshow.

 

 

‘Meet & Greet’

Ook op zondag 7 juni is er van alles te beleven. Het begint om 8.30 uur al vroeg als Bert & Ernie een bezoek brengen aan het ontbijtbuffet in de Afrikaclub. Vanaf 11.00 uur verplaatsen de activiteiten zich van het Vakantiepark naar Speelland Beekse Bergen. Daar treedt Nienke diverse malen op en zijn er ook meerdere ‘meet & greets’ met Bert & Ernie, Kikker en nijntje. Verder: het Zappelin-springkussen, de voorlees- en knutselhoek, een spelletjescircuit, strobalenparcours en nog veel meer. Zorg dus dat je er bij bent!

Comments are closed.