Duinrell opent nieuwe winkel Rick’s Feesthuis

Vakantie- en attractiepark Duinrell, Wassenaar opent op 21 mei aanstaande op het Promenadeplein een bijzondere winkel: ‘Rick’s Feesthuis’.

Duinrell in Wassenaar

Duinrell in Wassenaar

Sander Nieuwenhuizen en Peter Weijkamp, die elkaar nog kennen uit de periode dat zij op Duinrell werkten, gaan het feesthuis exploiteren. Tien jaar geleden opende dit duo de succesvolle winkel ’t Feesthuis in Wateringen waar beiden eigenaar van zijn.

 

ZIE OOK: Reistip: breng een bezoek aan Duinrell Wassenaar

 

Met een breed assortiment van fop- en feestartikelen en goochelbenodigdheden levert Rick’s Feesthuis een bijdrage aan het familieplezier op Duinrell. Af en toe kan er op een aparte discovloer met Rick worden gedanst in de winkel en worden er op wisselende tijdstippen goocheldemonstraties gegeven.

 

 

Tevens organiseert Rick’s Feesthuis in het aangrenzende Koldertheater leuke shows waarvan de aanvangstijden in het park staan vermeld.

Comments are closed.