Avonturenpark Valdeludo presenteert nieuwe attracties

Avonturenpark Valdeludo in het Midden-Limburgse Echt gaat verder op de ingeslagen weg en breidt dit seizoen haar attractie aanbod fors uit. Drie jaar geleden begonnen als natuurspeeltuin. Kinderen konden bijvoorbeeld zelf hutten bouwen, dammetjes aanleggen in een rivier of vlot varen. Dit jaar pakt het park uit met spraakmakende nieuwe attracties. ‘’Onbeperkt genieten voor de hele familie” in een nieuwe dimensie. De wensen van de Facebook-vrienden van Valdeludo vormden voor de keuze van de attracties een doorslaggevende factor.
veldeludo

Co-creatie als basis voor de uitbreiding

Gasten werden geïnterviewd en via Facebook en andere social media werden polls uitgeschreven waarbij het publiek mee kon beslissen over nieuw aan te schaffen attracties.

 

 

Er kon gekozen worden tussen een kinderkartbaan en een familieglijbaan. De keuze viel op de kinderkartbaan. Zo kwamen de realisatie van het outdoor lasergame terrein, een hoogteparcours, een bungeetrampoline en de tubingbaan (een lange glijbaan met banden) tot stand.

valdeludo-outdoor-lasergamen

Crowdfunding als onderdeel van de financiering

Een onderdeel van de funding werd gerealiseerd met crowdfunding. Investeerders konden tegen een aantrekkelijke rente instappen en zo mee investeren in de nieuwe ontwikkeling van Avonturenpark Valdeludo. Uiteraard zijn ook eigen middelen ingebracht en ook een stuk bancaire financiering maakten deel uit van de totale investering.

Uniek prijssysteem, dynamisch en flexibel

De lengte van het kind is de maatstaf voor de entreeprijs. Deze entreeprijs is inclusief een aantal Valdeludo-munten; het betaalmiddel in het park. Ook hier zijn diverse varianten mogelijk en de munt kan ook los worden bijgekocht. De kinderen kunnen vervolgens zelf beslissen in welke (betaalde) attractie zij hun munten kunnen besteden. Een groot aantal speeltoestellen en activiteiten is inbegrepen. Ook zijn de Valdeludo-munten te besteden voor de lekkere trek zoals een puntzak friet.

Uitzonderlijk horeca concept

Noemenswaardig om te vermelden is dat het eten geserveerd wordt vanuit echte ouderwetse foodtrucks en de drank is inbegrepen in de entreeprijs. Niet alleen frisdranken maar ook diverse soorten fruitsappen, koffiesoorten en theesoorten. Tenslotte is er een speciale overdekte plek ingericht midden in het park, waar men kan genieten.

Toekomstmogelijkheden

Met de nieuwe opzet is het park buiten een dagje weg, ook geschikt geworden voor grote groepen, schoolreisjes en kinderfeestje. Maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten of een familiedagen biedt Valdeludo tal van mogelijkheden.

Comments are closed.