Cruisespecialist CruiseClub opent drijvend reisbureau op zee

CruiseClub, de cruisespecialist die al jaren gevestigd is in Rotterdam, is van plan om medio 2015 een nieuw filiaal te openen op zee. Met die vestiging wil CruiseClub zich nog meer profileren als dé cruisespecialist van Nederland.
cruiseclub-rotterdam-op-zee

Eerste reisbureau ter wereld op zee

CruiseClub wil in juli 2015, als eerste reisbureau ter wereld, haar nieuwe vestiging openen op zee. Directeur Sander Janssen liep al langer met dit lumineuze idee.

 

ZIE OOK: Het Cruise seizoen 2015 is weer van start

 

De nieuwe, hypermoderne winkel zal worden gevestigd op een drijvend ponton, dat op dit moment gebouwd wordt. Aan boord zullen vele faciliteiten worden geïntegreerd, die kenmerkend zijn voor cruiseschepen. CruiseClub zal zijn reisbureau dus combineren met de eigenschappen van een echt cruiseschip. ‘Cruise & Book’ is een nieuwe term die voor dit unieke reisbureau van toepassing is. Een consument die geïnteresseerd is in een cruise, kan eerst ervaren hoe het is om op een cruiseschip te zijn, alvorens hij zijn cruiseboeking doet.

Cruise boeken op zee

CruiseClub wil met de nieuwe vestiging de klant meteen laten ervaren hoe het is om op zee te ontspannen, net zoals op een cruiseschip. Weliswaar vaart de winkel niet, maar men kan zich op dit drijvende kantoor wel voorstellen hoe het is om te cruisen. Zo kan de bezoeker op het zonnedek genieten van de zon, zich laten verwennen in de spa, aan zijn conditie werken in de fitness en heerlijk overnachten in één van de 4 hutten. Dit alles met het doel om de potentiële klant te overtuigen om te gaan cruisen en het liefst deze dan ook meteen te boeken bij CruiseClub natuurlijk. “Uiteindelijk doen we dit natuurlijk wel met een doel en dat is om de klant van CruiseClub nog beter te bedienen teneinde onze omzet te vergroten”, aldus Sander Janssen. Zo heeft elke hut aan boord een tablet waarmee heel makkelijk direct een cruise geboekt kan worden via www.cruiseclub.nl. Deze tablets zijn zelfs in de spa en in de fitnessruimte te vinden. Uiteraard zijn er ook cruisespecialisten aanwezig om advies te geven en vragen te beantwoorden.

Het drijvende reisbureau van 15000 kilo zal komen te liggen in het IJ te Amsterdam, vlakbij de Passenger Terminal. In haven- en cruisestad Rotterdam heeft CruiseClub immers al een vestiging, dus is het een logische keus om nu ook een vestiging te openen in de andere cruisestad van Nederland. De nieuwe winkel van CruiseClub zal te bereiken zijn via een sloep, waarmee geïnteresseerden op afspraak worden opgehaald.

Over CruiseClub

CruiseClub is de specialist als het om cruisen gaat. Met meer dan 120 cruiseschepen in het assortiment en de samenwerking met alle rederijen, heeft CruiseClub een ruim aanbod aan cruises. In 2011 is CruiseClub ontstaan als zusteronderneming van Reas Reizen. Reas Reizen is in 2009, 2012 en 2014 uitgeroepen tot het beste reisbureau van Nederland. De vraag naar cruise vakanties is de laatste jaren flink toegenomen. Uit de veranderende vraag van de klant is CruiseClub ontstaan om in te spelen op deze wensen. 


 

 

Bij CruiseClub boekt u snel en eenvoudig een prachtige cruise voor de beste prijs. En dat met de persoonlijke service van een echt reisbureau. Persoonlijk, service– en klantgerichtheid is waar CruiseClub voor staat. Uw persoonlijke reisadviseur staat klaar om uw ideale cruise samen te stellen. Een cruise boeken kan via www.cruiseclub.nl, telefonisch of in de cruisewinkel. 

CruiseClub biedt naast de vele services scherpe prijzen.

Tevens is het mogelijk om pakketten op maat te maken en samen te stellen geheel afgestemd op uw wensen! 

CruiseClub is uiteraard aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

Comments are closed.