Reisorganisatie Djoser bestaat 30 jaar

In 1985 organiseerde Djoser haar eerste rondreis onder het mom van ‘De andere manier van reizen’. De reis ging naar Egypte. De naam Djoser is afkomstig van farao Djoser, de farao die de eerste piramide liet bouwen. Inmiddels is Djoser uitgegroeid tot 1 van de meest gerenommeerde reisorganisaties voor (verre) groepsreizen van Nederland.

Reizigers bij de Djoser piramide

Reizigers bij de Djoser piramide.

Naar alle uithoeken

De Djoser reizen gaan vandaag de dag naar alle uithoeken van de wereld. Van Alaska tot Iran en van Chili tot Tanzania. Het reisaanbod van Djoser bestaat uit meer dan tweehonderd reizen naar circa honderd landen. De reizen zijn met name gericht op actieve reizigers die het gemak van een groepsreis willen combineren met veel individuele vrijheid.

 

ZIE OOK: Beoordeling reisorganisatie van invloed op keuze rondreis

 

Djoser Junior

Speciaal voor reislustige gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar heeft Djoser een apart reislabel opgericht: Djoser Junior. Daarnaast heeft Djoser zich ook gespecialiseerd in het aanbieden van wandel- en fietsreizen. Het team van Djoser bestaat tegenwoordig uit 35 enthousiaste medewerkers.

De ervaringen van de Djoser reizigers zijn vaak lovend. Op Rondreis.nl is Djoser daarom ook niet voor niets één van de meest populaire reisorganisaties.

 

 

Djoser viert verjaardag met reizigers

Djoser laat haar 30-jarige bestaan niet ongemerkt voorbij gaan en viert dit met haar klanten. Er is een gigantisch prijzenpakket samengesteld. Reistassen, reisboeken, waterflessen, toegangskaarten voor evenementen, kookboeken, medische kits en meer. En de hoofdprijs is een mooie reischeque ter waarde van 500 euro. Op de website van Djoser valt te lezen hoe je kans kunt maken op één van deze mooie prijzen.

Comments are closed.