Bomvol evenementenprogramma voor voorjaarsskiërs in Ischgl

De lentezon op je gezicht, krakende sneeuw onder de ski’s en open-air concerten op de piste; in Ischgl is het wintersportseizoen nog lang niet voorbij. In de maand april is er nog veel te beleven in de lifestyle bestemming van de Alpen. Zo strijden ’s werelds beste snowboard-talenten om een startbewijs voor de ‘Ticket to Ride’-tour, vindt er een openlucht-uitzending van de talentenshow ‘Deutschland Sucht Den SuperStar’ plaats en genieten gasten van gratis concerten op de piste.
ischgl-wintersport-skien-piste

Lentezon en muziek op de piste

Goede sneeuwcondities, lentezon en muziek op de piste: april is een heerlijke periode voor voorjaarsskiën. Het sneeuwzekere Ischgl heeft naast perfecte ski-condities, ook nog een bomvol evenementenprogramma.

 

ZIE OOK: James Blunt opent wintersportseizoen Ischgl voor 17.000 fans

 

5 April – Top of the Mountain Easter Concert met Jan Delay

Wie zin heeft in een feestje, komt op zondag 5 april om 13:00 uur naar de Idalp in Ischgl. Die dag brengt de Duitse singer songwriter Jan Delay, samen met zijn band ‘Disko No. 1’, nummers van zijn nieuwe album ‘Hammer & Michel’ ten gehore. Met een geldige skipas is de toegang gratis. Een dagkaart kost € 45,-, een tweedaagse skipas is verkrijgbaar voor € 88,-.

 

 

9 – 11 April – World Rookie finale

Van donderdag 9 tot zaterdag 11 april strijden ’s werelds beste up coming snowboarders in Ischgl om een startbewijs voor de TTR (Ticket To Ride) Tour, sponsorcontracten en video shootings.
Ischgl is de bekendste wintersportplaats in het skigebied Tirol

26 April – Open air concert Alp Trida

Dit jaar treedt de Duitse band ‘Unheilig’ op tijdens het open-air concert in de Silvretta Arena Samnaun/Ischgl op zondag 26 april. Het concert begint om 13:00 uur en vindt plaats op de Alp Trida. Entree is gratis voor iedereen met een geldige liftpas.

11 April – ‘Deutschland Sucht Den Superstar’ casting show op hoog niveau

De grootste commerciële Duitse televisiezender RTL heeft het Oostenrijkse Ischgl gekozen om een openlucht-uitzending van de talentenshow DSDS op te nemen. Op zaterdag 11 april reizen de voltallige jury en tien finalisten van het televisieprogramma af naar de lifestyle bestemming in de Alpen. Het event vindt plaats op de Idalp op 2.300 meter hoogte. Een dagpas, inclusief toegang tot alle liften, kost € 49,50 en is verkrijgbaar bij de kassa’s van de Silvrettabahn, Fimbabahn of Pardatschgratbahn.

Comments are closed.