Turks Verkeersbureau lanceert ‘in Istanbul’ brochure

Wie dit jaar een stedentrip naar Istanbul plant of overweegt, laat zich inspireren door de gloednieuwe ‘in Istanbul’ brochure. Deze uitgave van het Turks Verkeersbureau is een verzameling van reisverhalen over zowel het Europese als Aziatische deel van de miljoenenstad.
instabul-citytrip

Citytrip-bestemming

De Turkse hoofdstad Istanbul is een van de snelt groeiende citytrip-bestemmingen ter wereld. Ook het aantal Nederlanders dat de stad op twee continenten bezoekt stijgt gestaag, alsmede het aantal directe vluchten vanuit Nederland. Reden genoeg voor het Turks Verkeersbureau in Den Haag om een Nederlandstalige Istanbul brochure te creëren. De brochure gaat in op de belangrijkste culturele highlights van de stad, waaronder toonaangevende musea en de historische binnenstad, die in zijn geheel is opgenomen op de UNESCO WereldErfgoedlijst. Ook wordt er aandacht besteed aan winkelmogelijkheden, gastronomie, nightlife en sport en komen de belangrijkste wijken aan bod. De Bosporus vormt hierbij steeds het stralende middelpunt.

 

ZIE OOK: 7 Redenenen waarom je een keer naar Istanbul moet

 

Reactie directeur

Nese Akdogan, directeur van het Turks Verkeersbureau, is trots op de nieuwe brochure en vertelt: “een metropool waar zo veel te zien en te doen is als Istanbul verdient een eigen brochure. Een magazine waarin bezoekers kunnen lezen over de belangrijkste bezienswaardigheden en zij de beste tips en adviezen vinden voor een verzorgd en prettig verblijf.”

 

 

Comments are closed.