Maastricht: CITY of ARTS

Affordable Art Fair Maastricht | 16-19 april Tapijnkazerne. Terwijl The European Fine Art Fair (TEFAF) volop in gang is en de rode TEFAF vlaggen de stad sieren, wordt er achter de schermen alweer druk gewerkt aan het volgende internationale art event. The Affordable Art Fair Maastricht, een van ‘s werelds grootste en populairste beurzen voor hedendaagse kunst, strijkt van donderdag 16 t/m zondag 19 april voor de tweede keer neer in de unieke Tapijnkazerne-Gebouw M in Maastricht.
kunst-art-maastricht-artikel

Beurs

Sinds de eerste beurs in Londen (1999) is het concept uitgegroeid tot een toonaangevend internationaal evenement met naast Maastricht jaarlijkse beurzen in Amsterdam, Bristol, Brussel, Hamburg, Hong Kong, Londen, Mexico City, Milaan, New York, Seoul, Singapore, Stockholm en Toronto. Vanwege het succes van vorig jaar gaat de Affordable Art Fair ook dit jaar naar het zuiden van het land én viert er zelfs haar lustrum: de 10e Nederlandse editie!

 

ZIE OOK: Maastricht maakt zich klaar voor de TEFAF

 

Tapijnkazerne

In de bijzondere omgeving van de Tapijnkazerne kunnen kunstliefhebbers,- verzamelaars en jonge kunstcollectors in de dop hun hart ophalen, mét een aannemelijke kans dat ze daadwerkelijk hun droomwerk naar huis kunnen nemen! Op de Affordable Art Fair worden namelijk kunstwerken van € 100,- tot een maximale prijs van € 6.000,- getoond en verkocht. Betaalbaar dus! De kans voor ieders budget en smaak om de door hen geliefde kunst écht eigen te maken.

Verrassen

The Affordable Art Fair slaagt er in ieder geval ook dit jaar weer in om de bezoekers te verrassen met de meest bijzondere objecten, indrukwekkende foto’s en origineelste kunstwerken. Ongeveer 40 lokale, nationale en internationale galeries tonen er hun werken, waaronder vanuit Maastricht Galerie Dis, Huub Hannen, Galerie Maastricht en Galerie Post + Garcia.

 

 

Comments are closed.