Op ontdekkingstocht met Peppa op kinderboerderijen

De lente komt er weer aan en er is niets wat het varkentje Peppa liever doet dan samen met haar dierenvriendjes naar de boerderij gaan. In samenwerking met de Vereniging Samenwerkende Kinderboerderijen Nederland is de maand april uitgeroepen tot Peppa maand en wordt een bezoekje aan de kinderboerderij extra leuk! Kinderen ontvangen een speciaal activiteitenboekje, waarmee ze de dieren op de boerderij leren kennen. De ontdekkingstocht wordt extra spannend, want alle jeugdige bezoekertjes ontvangen ook een leuk kleinigheidje van Peppa en maken kans op mooie Peppa prijzen. Een bezoekje aan de kinderboerderij is in april een geslaagd dagje uit voor het hele gezin!
peppa-kinderboerderij-nederland

100 deelnemende boerderijen

Weet jij hoe de speciale paddenstoelen heten die varkens met hun snuit opsporen? Of wist jij dat er vele verschillende soorten konijnen zijn? In april ontdekken kinderen dit en nog veel meer op de kinderboerderij. Bijna 100 boerderijen in heel Nederland nemen deel aan de themamaand. Op de kinderboerderij kunnen kinderen een activiteitenboekje krijgen met allerlei vragen over de boerderijdieren die ze tegenkomen. Als ze de vragen goed beantwoorden en inleveren, kunnen ze een leuke Peppa prijs winnen! Niet gewonnen? Geen probleem, alle kleintjes ontvangen na hun gezellige dag een kleurplaat én kleinigheidje van Peppa (op=op). Een bezoekje aan de kinderboerderij in de lente was nog nooit zo leuk!

 

ZIE OOK: WorkAway’en op een lama-boerderij in Denemarken

 

Diverse kinderboerderijen door het hele land nemen in april deel aan de Peppa maand, dus er is vast een deelnemende boerderij bij jou in de buurt.

 

 

Comments are closed.