Maastricht: TEFAF back in town

Maastricht is van 13 t/m 22 maart THE PLACE TO BE. Tijdens ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs TEFAF wordt het MECC omgetoverd tot een kunstmuseum van wereldformaat waar je kunst, design en juwelen, maar ook vele nationaliteiten, culturen, luxe en haute couture kan bewonderen.
TEFAF-2015

Dynamiek

In de stad heerst er een heerlijke dynamiek. Naast de ongeveer 200 private jets die landen op Maastricht Aachen Airport, wordt de stad ook gesierd door keurig gekapte en uitgedoste dames, deftige heren, bijzondere bolides, luxe geuren en conversaties in alle talen. Handelaren en exposanten komen elkaar na een jaar weer tegen en genieten, terwijl ze zaken doen, met volle teugen van Maastricht. De gastheren en vrouwen van hotels staan paraat om gasten met de welbekende gastvrijheid en flair te onthalen, verzorgen en uitzwaaien. De straten worden nog even extra geveegd, de restaurants krijgen de meest verse producten geleverd en in de winkels wordt de laatste hand gelegd aan de etalages. Extra personeel is ingezet om de deur open te houden, klanten in hun outfit te helpen en indien nodig, deze nog snel even op maat te maken.

tefaf-maastricht-schilderijen

 

ZIE OOK: Ontdek Maastricht

 

Niet alleen binnen de muren van het MECC, maar ook de stad bruist met internationale producties, speciale events, inspirerende exposities en unieke festivalvoorstellingen. Bezoekers én bewoners kunnen 10 dagen lang genieten van kunst, dans, klassieke muziek, opera, jazz, theater en nog veel meer! Diverse voorstellingen en exposities gaan speciaal in première en staan exclusief in de zalen van Theater aan het Vrijthof en de musea.

 

 

En alsof dat nog niet genoeg is: in de omliggende steden zoals Aken, Luik, Hasselt en Heerlen kun je genieten van nog veel meer bijzondere tentoonstellingen, dans- , theater- en muziekperformances. Op het programma staat ook een aantal bijzondere events.
theater2015-03-19-toneelgroep-amsterdam-koningin-lear-foto-jan-versweyveld

Wat is er te doen en wat mag je absoluut niet missen? Ontdek het op www.duringtefaf.nl

servaasbrug-maastricht

Comments are closed.