Nieuw: Korting in Scandinavie met Scandiscount Card

Op reis naar Scandinavië? Dan is de Scandiscount Card je ideale reisgezel. Restaurants en hotels, lokale activiteiten en attracties: met de Scandiscount Card krijg je enorme kortingen op alles wat je nodig hebt en wat je vakantie zo bijzonder maakt.

Korting op je Scandinavië trip met Scandiscount

Korting op je Scandinavië trip

De kortingen beginnen al onderweg, want ook in Denemarken is de kaart geldig in verschillende restaurants, hotels en attracties. De kaart kost slechts €20,-. Een aantal bedrijven in Denemarken, Zweden en Noorwegen is aan de Scandiscount Card verbonden en geeft in 2015 op vertoon van de kaart al flinke kortingen. En steeds meer bedrijven gaan de samenwerking met Scandiscount Card aan.

Snel terugverdiend

Je hebt de Scandiscount Card zo terugverdiend. Een voorbeeldje: een gezin met 2 kinderen gaat op reis naar Noorwegen. In Denemarken stoppen ze voor een lokale attractie en een hapje in Aalborg. Op het platteland van Noord-Denemarken hebben ze een overnachting geboekt. Nog voordat ze aan boord stappen van de veerpont van StenaLine, waar ze 10% korting op ontvangen, hebben ze de aanschafprijs van de kaart al dubbel en dwars aan korting terugverdiend. Dat voordeel kan tijdens een normale vakantie in Scandinavië wel oplopen tot zeker 10 keer de aanschafprijs van de Scandiscount Card.

 

ZIE OOK: Tips om het noorderlicht te fotograferen

 

Flinke kortingen

Op reis naar Noorwegen en Zweden, kun je al in Denemarken genieten van de voordelen van de Scandiscount Card, bij een maaltijd in een restaurant, een overnachting in een hotel, of een plaatselijke activiteit. Je ontvangt 10% korting op de boottocht van Stena Line. In Noorwegen en Zweden kun je door het hele land terecht bij bedrijven die een flinke korting geven op vertoon van de Scandiscount Card, zoals hotels, restaurants en aanbieders van sportieve en culturele activiteiten.

Ook korting tijdens kamperen in Zweden met Scandiscount

Ook korting tijdens kamperen in Zweden

Zo werkt het

Scandiscount kan je enorm voordeel opleveren, omdat de aangesloten bedrijven geen provisie betalen. Al het voordeel gaat dus direct naar de kaarthouder. Bedrijven die zich aansluiten, krijgen via de website van Scandiscount de ruimte om zich voor te stellen. Dat is niet alleen voor deze bedrijven prettig, maar ook voor jou als kaarthouder. Het helpt je immers bij het plannen van je reis. Dat plannen wordt je nóg gemakkelijker gemaakt met de vakantieplanner www.tripmakr.no, die samenwerkt met Scandiscount. Op deze website kun je jouw reis plannen, aan de hand van activiteiten en bezienswaardigheden.

 

 

Bestellen

Iedere kaart heeft een eigen nummer en is geldig voor maximaal 2 volwassenen en kinderen jonger dan 15 jaar. Koop de kaart nu online en betaal met ideaal op www.scandiscount.nl.

Comments are closed.