Ontspannen elektrisch fietsen met een VANMOOF

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de derde collectie VANMOOF fietsen. Met de introductie van de VANMOOF Electrified is de nieuwste serie VANMOOF fietsen een feit. VANMOOF continueert binnen deze collectie haar expertise in minimalistisch, functioneel en innovatief ontwerp.
vanmoof-electrified

VANMOOF Electrified

Met de Electrified fiets combineert VANMOOF moderne technieken met functioneel en minimalistisch ontwerp. Met een compacte motor – aangedreven door een geïntegreerde batterij – fietst de VANMOOF Electrified probleemloos, snel en comfortabel door elke stad. De fiets is een lichtgewicht van 19kg, volledig gestript van kabels en uitgerust met een stijlvol geïntegreerd touchpanel, met een slimme interface tussen mens en machine.

 

 

Door het geïntegreerde GPS tracking systeem is het mogelijk om razendsnel de gestolen of zoekgeraakte fiets via de smartphone terug te vinden. Een internationale doorbraak in de strijd tegen fietsdiefstal. Niet voor niets werd de VANMOOF Electrified genomineerd voor “E-bike van het jaar“ door fietsorganisatie RAI.

Comments are closed.