Lotte van Hooff stralende winnares wintersporttrip naar Canada

Een ticket naar de sneeuw! Vanmorgen werd Lotte van Hooff op de luchthaven verrast met 2 KLM tickets naar Calgary. Zij is de prijswinnares van een social media wedstrijd, opgezet door de Nederlandse skispecialist SkieninCanada.

skienincanada-wedstrijd-klm-ticket

Samen met haar vriend vliegt ze vandaag nog naar Calgary toe om vervolgens te genieten van een wintersportvakantie in de Canadese skiresorts Banff en Lake Louise.

Wintersport overzees in de lift

“Wintersporten in Amerika en Canada zit in de lift”, meldt eigenaresse Else Schepers. “Dankzij de rechtstreekse verbinding van KLM naar Calgary duurt een reis naar de overzeese sneeuw niet langer dan de autoreis naar Zwitserse of Franse skiresorts. En het is echt wel iets wat bij veel skiliefhebbers op de bucketlist staat, merken wij. Ze willen die unieke ervaring beleven van powdersnow, geen wachtrijen bij de lift, een veel hoger serviceniveau en uitstekende accommodaties“.

Grootste aanbod

SkieninCanada biedt wintersportreizen inclusief vlucht en verblijf in hotel of appartement in 17 skiresorts in Canada en heeft daarmee het grootste aanbod op de Nederlandse markt van wintersportvakanties naar Canada. SkieninCanada is erg actief op social media en verlootte onlangs een wintersportvakantie naar Canada voor haar Facebookfans.

A white dream comes true!

Met het ticket in de hand, klaar om in te checken voor haar reis gelooft Lotte inmiddels dat het echt is.

Ik deed mee aan het Facebookspel van SkieninCanada maar had echt niet verwacht dat ik zou winnen. Stiekem hoop je dat wel maar je denkt dat het toch niet voor jou is weggelegd. Ik geloofde het eerst bijna niet! Ik ben zo blij! Mijn vriend en ik zijn gek op skiën! A white dream comes true!

 

 

Comments are closed.