Turkish Airlines vanaf maart naar drie nieuwe bestemmingen

Door vluchten naar Abuja (Nigeria), Manila (Filipijnen) en Tapei (Taiwan) toe te voegen aan het bestaande netwerk, gaat Turkish Airlines door met het uitbreiden van hun diensten naar op dit moment 108 landen.

Turkish Airlines

Turkish Airlines, de luchtvaartmaatschappij die momenteel ‘s werelds vier na grootste vluchtnetwerk heeft door te vliegen naar 261 bestemmingen in 108 landen, blijft groeien. Vanaf maart voegt Turkish Airlines 3 nieuwe bestemmingen toe aan haar netwerk.

Met op dit moment diensten naar 37 bestemmingen in Afrika, is Abuja, de hoofdstad van Nigeria, de 38ste bestemming in dit continent waar Turkish Airlines naartoe vliegt. Vanaf 3 maart vliegt de luchtvaartmaatschappij vijf keer per week, op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag, tussen Istanbul en Abuja.

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanbul naar Abuja zijn verkrijgbaar vanaf 449 euro (inclusief belastingen en toeslagen).
 
ZIE OOK: Piloot worden? Turkish Airlines is op zoek naar jou!
 

Vluchten toegevoegd naar Azië

Turkish Airlines voegt weer een nieuw land en stad toe aan het netwerk naar het Verre Oosten. Vanaf 30 maart zal er ook naar Manila, de hoofdstad van de Filipijnen, gevlogen worden.Turkish Airlines voert drie keer per week, op maandag, woensdag en zaterdag, retourvluchten uit tussen Istanbul en Manila.

Introductieprijzen voor retourtickets van Istanbul naar Manila zijn verkrijgbaar vanaf 583 euro (inclusief belastingen en toeslagen).
 

 

Ook Taipei

Vanaf 31 maart vliegt Turkish Airlines zeven keer per week tussen Istanbul en Taipei. Introductieprijzen voor retourtickets van Istanbul naar Taipei zijn verkrijgbaar vanaf 697 euro (inclusief belastingen en toeslagen).

Comments are closed.