Parkhotel du Sauvage, het betaalbare Zwitserse alternatief

Wie het viersterren Parkhotel du Sauvage in het Zwitserse Meiringen boekt, zal weinig last hebben van de gestegen Zwitserse frank. Het hotel biedt arrangementen aan die vaak goedkoper zijn dan die van gelijkwaardige hotels in de andere Alpenlanden.

Het Parkhotel du Sauvage

Het Parkhotel du Sauvage

Topproduct

“Wij waren al een tijdje bezig om onze processen te veranderen zodat wij onze klanten een topproduct kunnen bieden tegen een zeer scherpe prijs. De loskoppeling van de Zwitserse frank heeft dit proces versneld.

Het vergde een kleine aanpassing om ons product nog scherper in de markt te zetten. Wij hebben alle processen efficiënter ingericht waardoor wij minder kosten maken. Wij bieden tegen een scherpe prijs driegangen diners aan en nemen met een kleine winstmarge genoegen.” aldus Tim Schalke, de Nederlandse directeur van Parkhotel du Sauvage.

De duurste kamer kost nu € 120,- euro per nacht terwijl er voor € 30,- een heerlijk driegangen diner wordt opgediend. Daarnaast krijgen onze hotelgasten fikse kortingen op liftpassen en op het huren van ski’s

Meiringen-Hasliberg

Hotel du Sauvage verwacht dat de Zwitserse frank voorlopig zijn huidige waarde houdt en kijkt daarom vooruit. Het doel is om Meiringen-Hasliberg op de kaart te zetten als een betaalbaar Zwitsers wintersportdorp. “Wij zijn dus op zoek naar structurele oplossingen. Dit kunnen wij niet alleen, daarom gaan wij met alle belanghebbenden in gesprek. Samen met hen wil ik dat je in het hele dorp kortingen krijgt waardoor de wintersport bij ons structureel betaalbaar blijft. Ik heb al met diverse partijen gesproken, die hier zeer positief tegenover staan.” aldus Schalke.
hasliberg-meiringen-wintersport

Gezonde toekomst

Moens gelooft in een gezonde toekomst voor het wintersportoord Meiringen-Hasliberg. Deze zomer vindt er in het hotel een grote verbouwing plaats. Zo komt er een wellness center in de kelder van het hotel en worden 80 van 100 kamers compleet vernieuwd. “Wij investeren niet voor niets, natuurlijk is er met die frank wel iets aan de hand maar als het hele dorp zijn schouders er onder zet, is er voor iedereen een zeer goede boterham te verdienen.”

 

 

Comments are closed.