Stayokay opent deuren voor gasten met honden

Stayokay opent haar deuren voor honden. Honden kunnen van november 2014 tot en met maart 2015 in een zestal Stayokay hostels verblijven op de privékamer van hun baasjes. Hiermee speelt de hostelketen zowel in op de behoefte van trouwe gasten alsmede nieuwe bezoekers.

Terugkerende vraag

Algemeen Directeur Stayokay Marijke Schreiner: “Met name in het najaar krijgen we regelmatig de vraag of de hond ook mee mag, juíst omdat veel van onze locaties zich goed lenen voor een flinke wandeling in het bos of langs de kust. Afgelopen jaar hebben we deze vraag vastgepakt en zijn we hiermee aan de slag gegaan met mooi resultaat.”
 
ZIE OOK: Texel, vanuit de lucht gezien
 
Vanaf deze maand zijn honden welkom en aangelijnd toegestaan in de openbare ruimtes met uitzondering van de bar en het restaurant. Bij aankomst ontvangen gasten een gratis hondenpakket t.w.v. € 22,50, verzorgd door Hondenoutlet.nl, met o.a. speeltjes, een tandenborstel, afvalzakjes en een drinkfles voor de trouwe viervoeter. Hondenbezitters moeten wél hun eigen hondenmand, drinkbak en hondenvoer meenemen.
 

 

Deelnemende locaties

Honden zijn welkom bij Stayokay Ameland, Stayokay Domburg, Stayokay Dordrecht, Stayokay Heemskerk, Stayokay Noordwijk en Stayokay Texel.

Comments are closed.