5 originele kampeerplekken in Bretagne

Bretagne is een populaire kampeerbestemming. Met meer dan 700 campings is er in deze Franse regio keuze genoeg. Wij selecteerden de vijf origineelste campings in de regio: vintage, boerderijleven of ongewone luxe!

top-5-kampeerplekken-bretagne-frankrijk-1

Spa met panoramisch uitzicht op camping le Ranolien in Perros-Guirec

In Ploumanac’h, vlakbij Perros-Guirec en tegenover het natuurresservaat de Sept-Iles, beschikt de viersterren camping le Ranolien over een heuse spa. Deze intieme en relaxte ruimte biedt een uitgebreide keuze aan ontspannings- en schoonheidsrituelen: een peeling met sinaasappelsuiker, een warm masker met jasmijn, een massage met heerlijk geurende oliën.. Verdere ontspanning vindt u in de hamam, sauna of jacuzzi. En dat is nog niet alles: Vanuit deze spa heeft u ook nog een prachtig uitzicht op de roze Granietkust!

Vintage sfeer in le Domaine du Roc

Le Domaine du Roc, gelegen tussen de golf van Morbihan en Brocéliande, is een originele en buitengewone camping in Bretagne. Temidden van de huisjes, hutten en traditionele campingplekken, staan vier oude, retro-caravans.

 

ZIE OOK: Toeristische tips voor Bretagne

 

Deze vier juweeltjes op wielen komen uit 1934 tot 1969 en hebben de tand des tijds glorieus weten te doorstaan! Het terrein biedt eveneens mogelijkheden voor talrijke activiteiten als een acrobatisch parcours, kanotochten en een overdekt zwembad.

 

 

Boerderijcamping van Croas Men

De boerderijcamping van Croas Men is volledig gewijd aan de natuur en dieren. Hier vindt u originele accommodaties en een boerderij die de hele dag toegankelijk is. Tijdens deze 100% groene vakantie kunt u zich volledig onderdompelen in de natuur! De boerderij is een ideale bestemming voor gezinnen. Kinderen ontdekken hier de geiten, varkens, ezels, kippen en koeien en kunnen zelfs meehelpen bij de dagelijkse taken op de boerderij!

Talrijke activiteiten in le Domaine des Ormes

In de Ormes zijn de activiteiten talrijk en is het overnachtingsaanbod gevarieerd: tenten, appartementen, mobile homes, huisjes, boomhutten. Er zijn drie zwembaden, een waterpark, overdekt zwemparadijs, golfslagbad, manege, golfbaan, avonturenroute, paintballterrein, boogschietgelegenheden, en nog veel meer.. Alles is samengebracht om zowel de ouders als de kinderen de vakantie van hun leven te bezorgen. Vier restaurants, de supermarkt, bar, piano-bar en discotheek maken het plaatje compleet. Vergeet niet ook het domaine te verlaten om de baai van Mont-Saint-Michel te verkennen!

Comments are closed.