VVV Zuid-Limburg opent VVV Servicepunt in Echt

VVV Zuid-Limburg opent op 8 juli een nieuw VVV Servicepunt in Echt in samenwerking met Biblionova. Om de inwoners en gasten van dienst te kunnen blijven, besloot de VVV in overleg met Biblionova de huidige vestiging om te vormen tot een VVV Servicepunt.

Dit op dezelfde locatie aan De Plats 1, als onderdeel van de bibliotheek in Echt. Positieve ervaringen binnen een soortgelijk samenwerkingsverband tussen Biblionova en de VVV in Stein, hebben uiteindelijk tot een krachtenbundeling van beide organisaties in Echt geleid.
logo-vvv-zuid-limburg

Diensten VVV Servicepunt

Een VVV Servicepunt is een shop in shop formule waarbij de VVV producten en diensten onderbrengt bij een locale ondernemer. Inwoners en gasten treffen hier een kernassortiment van VVV Cadeaubonnen, entreetickets voor diverse locale en regionale evenementen, Limburgse streekproducten en toeristische kaarten, gidsen & boeken aan. Tevens kunnen gasten hier, naast de mondeling verstrekte informatie door de ondernemer, via een tablet-zuil landelijke en regionale VVV informatie opzoeken .

 

 

Comments are closed.