Wereldbekende Instagrammers in Istanboel

Turkish Airlines heeft het “#InstaMeetTK0001” project gesponsord wat afgelopen vrijdag is begonnen en gisteren geëindigd is. ‘s Werelds vijf meest gevolgde Instagrammers uit vier verschillende landen hebben Istanboel op een andere manier ontdekt met behulp van foto’s die ze deelden met hun volgers. De stad is recentelijk nog uitgeroepen tot meest aanbevolen bestemming van 2014*.

Historisch erfgoed van Istanboel fotograferen

Het doel van het project is om het historisch erfgoed van Istanboel door middel van fotografie en persoonlijke perspectieven van de fotografen te delen met de wereld. De Instagrammers die hebben meegedaan laten de moderne, mystieke, historische en kleurrijke kanten van de stad zien op hun eigen manier. De charme van het dagelijkse leven en de mooiste locaties in de Turkse hoofdstad zijn dankzij de nieuwe invalshoeken een toevoeging voor de al bekende stad.
 

 

#InstaMeetTK0001

Aan het einde van “#InstaMeetTK0001″ zijn ongeveer 60 foto’s gepost op Instagram door Liz Eswein (#newyorkcity, USA), Pei Ketron (#pktron, USA), VuThéara Kham (#vutheara, Frankrijk), Eelco Roos (#croyable, Nederland) en Hiroaki Fukuda (#hirozzzz, Japan). Bij elkaar hebben zij meer dan drie miljoen volgers over de hele wereld die de foto’s direct te zien krijgen. Het is nog steeds mogelijk om de foto’s te bekijken via de InstaMeetTK0001 hashtag op Instagram.
turkije-croyable istanbul

Comments are closed.