5 en 6 april opening seizoen Duinrell met 100% NL Familiefeest

Ter gelegenheid van de start van het attractieparkseizoen organiseert 100% NL in het weekend van 5 en 6 april een spetterend familiefeest op Duinrell in Wassenaar.

Duinrell, Wassenaar

Duinrell, Wassenaar

Aftrap seizoen

Tijdens de feestelijke aftrap van het seizoen barst het familiefeest los met optredens van bekende Nederlandse artiesten als Thomas Berge en Monique Smit & Tim Douwsma op zaterdag en Gerard Joling op zondag. Het feest is compleet meet & greets, funshoppen en toegang tot alle attracties van Duinrell. Na een wilde ride in een achtbaan komt het hele gezin bij bij vele kraampjes, proeverijen en winkeltjes. Vervolgens kunnen de bezoekers swingen en zingen bij optredens van de artiesten van 100% NL.

Opening nieuwe ingang

Met de officiële opening van de onlangs gebouwde, nieuwe ingang van het attractiepark op zondag 6 april om 15.30 uur geven gastheer Rick de Kikker, zijn vriendin Lelie en de directie van Duinrell symbolisch het sein voor de start van het attractieparkseizoen. De sfeer van de nieuwe entree geeft de beleving weer van het landgoed Duinrell met het vakantie- en attractiepark.

Comments are closed.