Henny Huisman’s Sterren Playbackshow Bonaire groot succes

Maanden hadden ze er naar uitgekeken. Op 21 februari 2014 was het dan eindelijk zo ver. Diverse Bonairianen konden meedoen aan de Sterren Playbackshow. Uiteraard onder leiding van niemand minder dan de aartsvader van dit programma: Henny Huisman.

mini-playbackshow

 

 

Huisman, zelf een grote fan van Bonaire, presenteerde met verve deze unieke show. De Bonairianen zetten een perfecte imitatie neer van onder meer Meatloaf, Henk van der Lubbe van De Dijk, Andre van Duin en Michael Jackson. Een eenmalig, maar prachtig initiatief dat plaatsvond in een bomvol Cuba Compagnie. Dit nieuwe grand cafe is onlangs geopend door de succesvolle ondernemers Joep van der Ligt en Ed de Vuijst en ligt centraal in het sfeervolle Kralendijk.

Comments are closed.