Playa Montroig investeert in nieuwe infrastructuur en faciliteiten

Sinds Playa Montroig Camping Resort haar deuren opende in 1962, zijn de faciliteiten van de populaire camping voortdurend verbeterd en vernieuwd. Ook aankomend seizoen treffen bezoekers weer heel wat nieuws op het camping resort van 35 hectare groot en met 1 kilometer kustlijn die aan de camping grenst.

playa-montroig

Renovatie sanitairgebouw

Dit jaar profiteren gasten van Playa Montroig van de renovatie van het toiletgebouw op veld A. Met een nieuwe, meer comfortabele lay-out en integratie van de nieuwste technologieën en materialen. Ook zijn grote dakramen geïnstalleerd, die het gebouw vullen met natuurlijk licht.

Nieuwe fitnessapparaten

Playa Montroig Camping Resort heeft veel aandacht besteed aan het onderhoud van haar fitness en wellness faciliteiten, die altijd al hoog gewaardeerd worden door campinggasten. Voor iedereen die ook tijdens de vakantie fit wil blijven is er een volledig gerenoveerde cardio- en fitnessruimte, het ‘Fitness Center’, met nieuwe machines van het prestigieuze merk Technogym.

Zwemparadijs uitgebreid

Het zwembadgedeelte is uitgebreid tot 5.000 m2, waarvan 2.000 m2 wateroppervlak en 3.000 m2 gazon, strand en terrassen. In 2013 is een verwarmd recreatiebad aangelegd van 500 m2 en het gazon en terrassen zijn met 1.000 m2 uitgebreid. Het zwembad is inmiddels uitgerust met zes glijbanen met een totale glijoppervlakte van 90 meter en ingelegd in een speciale tropische bergtuin. In 2014 wordt het pierenbadje van het zwemparadijs versierd met interactieve spelletjes van het merk ‘Vortex’; wereldleider op gebied van dit type voorzieningen.

 

 

Succesvol seizoen in 2013

Afgelopen seizoen eindigde Playa Montroig Camping Resort met positieve cijfers. De camping registreerde een toename van de bezetting bij kampeerplaatsen (6,15%) en bungalows (4,91%). Ten opzichte van 2012 betekent dat een totale stijging van 6,1%. De prijswinnende camping behaalt al vier jaar op rij een positief resultaat en is dan ook één van de favoriete bestemmingen aan de Costa Dorada. Verwacht wordt dat 2014 ook een goed jaar wordt. Op dit moment ontvangt het camping resort ruim 33.400 bezoekers, met 37 verschillende nationaliteiten. Het grootste aantal bezoekers komt uit Spanje zelf (41%), daarna volgt Groot-Brittannië (17%) en Nederland (14%). Het aantal Nederlandse bezoekers is met 7% gestegen ten opzichte van 2012.

Comments are closed.