Emirates benoemd tot Meest Waardevolle Airline Brand ter wereld

Emirates is door Brand Finance voor de 3e keer op rij uitgeroepen tot meest waardevolle airline brand ter wereld. Het Brand Finance Global 500 rapport 2014 is deze week bekend gemaakt.

emirates

De luchtvaartmaatschappij neemt de 234ste plaats in op de lijst en is ook voor het 4e jaar op rij de meest waardvolle merknaam in het Midden-Oosten. De merknaam heeft een waarde van US $5.48 miljard, een toename van 34 procent ten opzichte van 2013.

Een sterke brand is een belangrijke manier om jezelf te onderscheiden en dat is de reden waarom Emirates hier door de jaren heen altijd in heeft geïnvesteerd. Wij zijn verheugd dat Emirates nog steeds aan de top staat, want dit weerspiegeld ons succes om klanten te bereiken in de snel veranderende en sterk competitieve internationale markt.

Aldus Boutros Boutros, Emirates’ Divisional Senior Vice President, Corporate Communications, Marketing and Brand.

Emirates vervoert meer passagiers over lange afstanden zoals Dubai en Taiwan, dan welke andere maatschappij en is de standaard geworden op basis waarvan andere luchtvaartmaatschappijen worden beoordeeld.
Aldus David Haigh, Chief Executive, Brand Finance.

 

 

Emirates’ Hello Tomorrow platform verbindt mensen en culturen door middel van het uitwisselen van ervaringen die onze wereld vormgeven. De luchtvaartmaatschappij streeft ernaar om wereldwijde afstanden te overbruggen en wil tevens de katalysator zijn die dromen en ambities met elkaar verbindt. Door middel van het sponsoren van onder andere de FIFA World Cup™, Formula One en de aanwezigheid op verschillende social media kanalen is Emirates bereikbaar voor een wereldwijd publiek. Emirates is onder andere actief op Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram en Google Plus.

Comments are closed.