IHG introduceert het eerste wereldwijde hotelmenu voor kinderen

InterContinental Hotels Group (IHG) introduceert het eerste wereldwijde hotelmenu voor kinderen, bedacht en ontwikkeld door de bekroonde celebrity-chef Theo Randall en de toonaangevende kindervoedingsdeskundige en internationale bestsellerauteur Annabel Karmel MBE. Het menu wordt begin 2014 geïntroduceerd bij InterContinental Hotels & Resorts en belooft kinderen mee te nemen op een spannende culinaire ontdekkingsreis.

IHG2

Gerechten

Er staan heerlijke gerechten op het menu, met smaken, texturen en geuren die kinderen op een educatieve wereldreis meenemen en tegelijk garant staan voor een lekkere en uitgebalanceerde maaltijd. Annabel staat vooral bekend om haar vernieuwende recepten die blijk geven van haar passie om kinderen de best mogelijke start in het leven te geven door gezinnen te inspireren heerlijke voedzame, smakelijke maaltijden te bereiden. Theo is internationaal bekend om zijn eenvoudige, authentieke gerechten waarvoor hij uitsluitend de beste, superverse ingrediënten gebruikt.

Mijn kookfilosofie is zeer sterk beïnvloed door de liefde van mijn ouders voor goed eten. In mijn jeugd was een gedenkwaardige familievakantie altijd een vakantie met geweldige culinaire ervaringen. Ik heb gemerkt dat ik het snelst over verschillende culturen en steden leerde via de smaken van de lokale keuken van het land van bestemming en dit hoop ik ook over te brengen op de kinderen die InterContinental-restaurants wereldwijd bezoeken.

— Theo Randall, chef-kok van Theo Randall at the InterContinental

InterContinental Hotels & Resorts

Met 170 hotels in meer dan 60 landen streeft InterContinental Hotels & Resorts ernaar gevarieerde, verrijkende ervaringen te bieden die veel inzicht in de lokale omgeving geven. Het nieuwe kindermenu zal de smaakpapillen van de jonge gasten verrassen met een combinatie van klassieke favorieten en echt internationale heerlijkheden die de culinaire variatie weerspiegelen van de landen waarin de luxe hotelketen is gevestigd zoals Parijs en Miami. Binnen het kader van de ontwikkeling van het menu organiseerden Annabel en Theo een proefsessie waarbij de jonge gasten de gerechten konden proeven en nieuwe smaken konden leren kennen. De voorgezette gerechten bleken een groot succes en gaven het culinaire duo de nodige informatie om te kunnen beslissen welke gerechten zij in het definitieve menu zouden opnemen.

Kinderen zijn van nature nieuwsgierig en volwassenen zijn vaak verrast over de smaken die de kinderen lekker vinden. Soms vraagt het echter wat overredingskracht om kinderen bepaalde dingen te laten eten en een vakantie met het hele gezin kan een geweldige kans bieden om nieuwe en opwindende gerechten te leren kennen. Theo en ik hebben samen een menu ontwikkeld dat allerlei verschillende smaken bevat en tegelijk de juiste balans van voedingsstoffen levert die InterContinental-reizigers met jonge kinderen zoeken.

— Annabel Karmel

 

 

Menu-introductie

InterContinental Hotels & Resorts zal het nieuwe menu vanaf begin 2014 uitrollen en eind juni zal het in alle hotels wereldwijd verkrijgbaar zijn. Deze menu-introductie is een belangrijk element van een nieuwe focus op eten en drinken voor IHG, waar ook de ketens Holiday Inn Hotels & Resorts en Crowne Plaza Hotels & Resorts onder vallen. Het team van chef-koks en voedingsdeskundigen van IHG werkt wereldwijd aan een aantal nieuwe programma’s om de eet- en drinkervaringen te verbeteren en uit te breiden voor de gasten van de negen ketens van de groep, met wereldwijd meer dan 4.600 hotels.

Onze gasten verwachten bij ons een geweldige dinerervaring te krijgen – en wij streven ernaar deze steeds weer te vernieuwen en steeds weer bij al onze IHG-ketens een geweldige ervaring te geven. Voor met name InterContinental Hotels & Resorts hebben wij er begrip voor dat onze gasten hun kinderen de beste kansen willen geven om meer van de wereld te leren en tegelijk lol te hebben – en eten biedt hiervoor een geweldige gelegenheid. Deze samenwerking is gebaseerd op het principe van ‘eetverkenning’, waarbij het gaat om het creëren van eetervaringen die kinderen intrigeren en die zij spannend vinden. Tegelijkertijd willen we ouders de geruststelling geven dat onze kindermenu’s de juiste balans van voedingsstoffen bieden – ook weer een manier waarop we proberen onze gasten gemoedsrust te geven als zij weg van huis zijn.

— Simon Scoot, Vice President Global Brands, InterContinental Hotels & Resorts en IHG Global Resorts

Comments are closed.