Ryanair start drie nieuwe routes van Eindhoven

Ryanair heeft vandaag aangekondigd dat zij per april 2014 drie nieuwe routes zal gaan starten tussen Eindhoven Airport en het Zuid-Spaanse Murcia, het Griekse eiland Corfu en de Italiaanse stad Venetië (Treviso).
Ryanair vliegtuig

Murcia

Murcia, de zevende stad van Spanje met 700.000 inwoners, ligt in het zuidoosten van Spanje. De van origine Moorse stad heeft een eeuwenoude historie die tot op de dag van vandaag nog steeds terug te vinden is. Murcia is naast een belangrijke universiteitstad ook een belangrijk economisch en toeristisch centrum met vooral veel voedsel- en wijn industrieën en natuurlijk de nabijgelegen kust met haar prachtige stranden. De route van Eindhoven naar Murcia zal 2x per week op woensdag en zondag worden gevlogen.

 

 

Corfu

Corfu is een van die toeristische bestemmingen die altijd populair is geweest en dat ook altijd zal blijven. De beroemde Oostenrijkse keizerin Sissi heeft de weg gewezen: ze bezocht het eiland in 1861, werd er spontaan verliefd op en besloot er een zomerverblijf te bouwen. Het hedendaagse Corfu is een prachtig groen eiland in de Ionische Zee in Griekenland en staat vooral bekend om haar lieflijke strandjes en baaien en de prachtige hoofdstad Kerkyra met spoorbare invloeden uit de tijd van de Venetiaanse overheersing van het eiland. De route van Eindhoven naar Corfu zal 1x per week op vrijdag worden gevlogen.

Venetië

Weinig steden spreken zo tot de verbeelding als Venetië. De grandeur van het historische centrum met haar vele waterwegen en historische bouwwerken heeft een betoverend effect op iedere bezoeker. Naast de overbekende toeristische waarde van de stad, is de regio rondom Venetië ook het economisch centrum van Noordwest Italië.De route van Eindhoven naar Venetië (Treviso) zal 3x per week op dinsdag, donderdag en zaterdag worden gevlogen.

Alle vluchten naar Murcia, Corfu en Venetië (Treviso) worden uitgevoerd met een uiterst moderne en stille Boeing 737-800 van Ryanair met 189 zitplaatsen.

Comments are closed.