Vorstelijk kamperen bij kasteel al ruim 50 jaar troef Les Castels

Begonnen met kampeerfaciliteiten in de achtertuinen van kastelen en landhuizen, vandaag de grootste keten van louter vier en vijfsterren campings op authentieke domeinen in Frankrijk. Opgericht in 1959, kan Les Castels worden beschouwd als de pionier van luxueus kamperen. Eigentijds en innovatief biedt zij openlucht hotellerie in de breedste zin van het woord, van traditionele staplaatsen tot glamorous camping, beter bekend als glamping. Het vorstelijk aanbod wordt gepresenteerd op de Vakantiebeurs in Utrecht, van 15 tot 19 januari.
les-castels-frankrijk

Royale plaats voor authentieke beleving

De Castels keten bestaat momenteel uit 41 campings door heel Frankrijk, waarvan 34 domeinen een vijfsterren classificatie hebben. De naam Castels is oud-Frans voor kasteel. In de loop der jaren zijn er ook eigenaren toegelaten van monumentale boerderijen en wijnhuizen. Er is geen standaardformule; elk domein onderscheidt zich door haar unieke locatie en het culturele karakter. Wat hen bindt zijn de basiswaarden van elk Castels domein: kwaliteit, authenticiteit, comfort en ruimte. Vooral dat laatste is een groot goed: elke kampeerplek is min. 120m2 groot.

 

 

Camping én glamping inéén

Een Castels camping biedt zowel staplaatsen voor tenten en caravans, als huuraccommodaties in de vorm van mobilhomes en chalets. Ook de zogenaamde Glamping formule heeft zij volop omarmd en er is een brede keuze uit bijzondere, sfeervolle buitenlucht accommodaties. Zo kun je slapen in onder andere een boomhut, waterhuis, safaritent, yourt of wijnton. Meer informatie op www.camping-castels.nl

Comments are closed.