Landal Esonstad ontvangt classificatie ‘Best Camping’ van ANWB

De camping van Landal Esonstad bij het Friese Anjum heeft volgens de nieuwe classificatie van de ANWB het maximaal aantal van 5 sterren behaald. Daarmee mag de camping dit jaar het predicaat ‘BestCamping’ voeren. Best Campings zijn volgens het campingclassificatiesysteem van de ANWB echte toppers met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein.
camping-landal-esonstad

inspecteurs van de ANWB

De inspecteurs van de ANWB beoordelen campings op verschillende categorieën, waaronder sanitair, terrein (standplaats en algehele indruk), shops en horeca, zwemmen en ontspanning (sportfaciliteiten en animatie). Milou Buisman, Parkmanager van Landal Esonstad:

Onze camping is heel aantrekkelijk vanwege alle voorzieningen van ons park Landal Esonstad, gecombineerd met de vele watersportmogelijkheden op het Lauwersmeer en de grote keuze aan uitstapjes naar bijvoorbeeld de Waddeneilanden en het gezellige stadje Dokkum.

 

 

Uitstekende faciliteiten

Campinggasten kunnen gebruik maken van de uitstekende centrumfaciliteiten van Landal Esonstad, waaronder een overdekt zwembad, aantrekkelijke horecavoorzieningen, beauty salon, overdekt speelhuis, 18 holes Pitch & Putt golfbaan, all-weather tennisbaan, air trampoline en jeu de boulesbaan, Bovendien zijn er dagrecratiemogelijkheden met een klein strand en strandpaviljoen.
landal-esonstad

Open vanaf 21 maart

Vanaf 21 maart tot 27 oktober is de camping van Esonstad geopend. Voor informatie en reserveringen voor de camping van Esonstad, of één van de andere zes campings van Landal in Nederland en Duitsland kan men terecht op: www.landalcampings.nl of bellen naar 0900-8842 (€ 0,20 p. min.). Hier kan men ook terecht voor het aanvragen van voordelige 15-daagse campingcoupons.

Comments are closed.