TourIstanbul maakt wachten op de luchthaven aangenaam

Passagiers van Turkish Airlines hebben een unieke kans om tijdens hun overstap op Istanbul Atatürk Airport een bezoek aan de stad Istanboel te brengen. In plaats van wachten op de luchthaven, maken zij een gratis toeristische tour met een Engelssprekende gids door de stad.

toeristanbul

Unieke en onderscheidende service

Turkish Airlines onderscheidt zich hiermee van andere luchtvaartmaatschappijen. Naast een unieke service voor passagiers draagt TourIstanbul ook bij aan de promotie van de stad Istanboel. De organisatie krijgt hierbij steun van de overheid en de toeristische sector. In 2013 hebben zo’n 16.000 passagiers gebruik gemaakt van de gratis service. De toenemende populariteit van deze tour maakt duidelijk dat Turkish Airlines hiermee een toegevoegde waarde biedt aan haar klanten.

 

 

Drie keer per dag

Turkish Airlines biedt deze service maar liefst drie keer per dag aan op verschillende tijden. Aanmelden voor de tour is eenvoudig en gratis. Passagiers die deel willen nemen moeten zich 30 minuten voor vertrek van de tour melden bij de hotelbalie in de aankomsthal van de Istanbul Atatürk Airport. Vooraf reserveren is niet nodig. Uiteraard moeten passagiers wel voldoende overstaptijd hebben om deel te kunnen nemen aan de tour.

tour-istanbul-passagiers-turkish-airlines

Comments are closed.