Düsseldorf Airport op Vakantiebeurs

Düsseldorf Airport presenteert zich van 14 tot en met 19 januari a.s. op de Vakantiebeurs in Utrecht, samen met haar partners Air Berlin en Southwest Florida Airport in Fort Myers.. Op stand D041, in hal 3, krijgen bezoekers meer informatie over de al twintig jaar succesvolle luchtverbinding tussen de Rijn en Fort Myers, het aantrekkelijke parkeeraanbod en andere voordelen die de grootste luchthaven van Noordrijn- Westfalen biedt aan Nederlandse reizigers

Aantrekkelijke verbindingen

Jaarlijks is Düsseldorf Airport voor ongeveer één miljoen Nederlandse reizigers het begin- en eindpunt van een vakantie, zakenreis of stedentrip. Dat komt onder andere vanwege de omvangrijke verbindingen die de luchthaven biedt, zoals de verbinding tussen Düsseldorf en Fort Myers. Deze verbinding is in 1994 opgezet door luchtvaartmaatschappij LTU en overgenomen door Air Berlin in 2009. Eerder vloog de airline twee keer per week van Düsseldorf naar de Susnhine State. Inmiddels zijn er tot vier wekelijkse verbindingen. Andere aantrekkelijke vluchten verbinden Düsselorf met bijvoorbeeld Abu Dhabi (Air Berlin en Etihad), Curaçao (Air Berlin), Dubai (Emiraten), New York-JFK (Air Berlin), New York-Newark (Lufthansa) of Beijing (Air China). Op 30 maart aanstaande start ANA, de grootste luchtvaartmaatschappij van Japan, met dagelijkse vluchten naar Tokio.

 

 

Dagelijkse loterij: Win gratis parkeren bij de luchthaven

Waar de reis vanuit Düsseldorf ook naar toe gaat, reizigers die met de auto komen hebben de keuze uit ruim 200.000 parkeerplaatsen. Met een beetje vaardigheid en geluk kunnen bezoekers van de Vakantiebeurs één van die parkeerplaatsen kosteloos gebruiken. Het parkeerteam van de luchthaven organiseert op de stand van Düsseldorf Airport op de Vakantiebeurs namelijk dagelijks een leuke loterij. Wie op een speciaal vaardighedenparcours een op afstand bestuurbaar voertuig zo snel mogelijk kan manoeuvreren en parkeren, maakt kans op een speciale voucher waarmee de volgende keer gratis geparkeerd mag worden op Düsseldorf Airport, voor de lengte van de reis.

Gunstige parkeertarieven

Wie niet deelneemt aan de loterij kan zich alsnog verheugen op gunstige parkeertarieven. Iedereen die zijn auto tot 8 dagen direct bij de luchthaven parkeert, betaalt in de ‘langparkeren- spaar’ zone op parkeerterrein P23, P24 en P25 slechts €44 euro. Voor maximaal 15 dagen geldt in deze zone een tarief van €62 euro en voor maximaal 22 dagen is dat €80 euro. Meer details over het parkeeraanbod en regelmatige seizoensgebonden aanbiedingen zijn te vinden bij de stand van Düsseldorf Airport (D041, hal 3) op de Vakantiebeurs of via www.dus-parken.nl.

Snel en makkelijk bereikbaar

Naast een uitgebreid routenetwerk en het goedkoopste parkeeraanbod profiteren Nederlandse reizigers van de gunstige ligging van Düsseldorf Airport: vlak aan de grens. Met de trein en ook met de auto is de luchthaven, met een eigen afrit op de snelweg, snel en gemakkelijk bereikbaar. Passagiers kunnen ook korte afstanden verwachten op de luchthaven zelf: de moderne terminal is 400 meter lang en huisvest gates A, B en C, 70 shops en 40 restaurants, cafés en bars. Alles onder één dak.

Comments are closed.