Panama op Vakantiebeurs

Ook dit jaar is Panama weer van de partij op de Vakantiebeurs, van 14 tot en met 19 januari 2014 in de Jaarbeurs in Utrecht. De sfeervolle stand van het populaire vakantieland is te vinden in hal 3, stand C108. Panama voorziet nieuwsgierige reizigers en de reisbranche graag van informatie. Het Latijns Amerikaanse land is wereldberoemd vanwege het indrukwekkende Panamakanaal, exotische eilanden en uitgestrekte natuur. Op de kleurrijke stand zijn ook lokale reisaanbieders aanwezig.
strand-panama

 

 

Record aantal toeristen

In het afgelopen jaar hebben ruim 2,3 miljoen toeristen een bezoek gebracht aan Panama. Dat is een stijging van 7.2% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Voor 2014 verwacht Autoridad de Panamá (ATP) een verdubbeling van het aantal toeristen. Gemiddeld blijft een toerist 9 dagen en spendeert ongeveer €130 euro per dag.

Topbestemming van 2014

De Amerikaanse nieuwszender CNN heeft Panama opgenomen in de top-20 beste vakantiebestemmingen voor 2014. Andere beroemde vakantielanden zijn onder andere Brazilië, Frankrijk, Nieuw Zeeland en Japan. Wat Panama volgens CNN zo aantrekkelijk maakt zijn de tropische regenwouden, de koffieplantages, de vulkanen en uiteraard de parelwitte stranden aan de Atlantische en Pacifische kust.

Comments are closed.