Tikibad Duinrell 25 januari open na verbouwing

Op 25 januari gaat het Tikibad Duinrell na een grondige onderhoudsbeurt weer open voor naar schatting 700.000 bezoekers, die in 2014 – het jaar van het 30 jarig bestaan van het Tikibad – worden verwacht. Tot aan de start van het attractieparkseizoen, die op 5 april aanvangt met een ‘100% NL Familiefeest’ gelden speciale openingstijden. Kijk op: www.duinrell.nl/tikibad. Op 30 januari, 13 februari en 20 maart aanstaande vindt de zogenaamde ‘Tikibios Drijf In’ plaats met bijzondere filmvoorstellingen.

Werkzaamheden tijden de onderhoudsstop

Naast de jaarlijks terugkerende werkzaamheden heeft er ook een aantal grootscheepse veranderingen plaatsgevonden bij onder andere de overdekte waterglijbanen “Blits en Flits”. Om de doorstroming voor de gasten te bevorderen kreeg de ingang van het bad een volledige facelift.

 

 

Tikibios Drijf In’

Gezien het succes in 2013 staat er op 30 januari, 13 februari en 20 maart weer een filmvoorstelling gepland. Dobberend in het golfslagbad kunnen de bezoekers naar de film op een groot scherm kijken.

Filmprogramma

30 januari: The Big Wedding

In de hilarische film The Big Wedding maken we kennis met Don (Robert de Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton), die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt zo makkelijk nog niet… Naast de twee topacteurs De Niro en Keaton bestaat de sterrencast uit onder anderen Katherine Heigl, Topher Grace, Robin Williams, Amanda Seyfried en Susan Sarandon. De regie is in handen van Justin Zackham die eerder als schrijver en producent verantwoordelijk was voor The Bucket List.

13 februari:The Ugly Truth

Katherine Heigl en Gerard Butler spelen de hoofdrollen in deze grappige komedie over de strijd tussen de seksen. Abby Richter is een naar romantiek verlangende ochtendshow producer die haar zoektocht naar Mr. Perfect nog niet heeft opgegeven. Haar carrière heeft nog geen windeieren gelegd…tot haar baas Mike Chadway (Gerard Butler) in dienst neemt, een echte macho die belooft om de harde waarheid over mannen en vrouwen voor eens en voor altijd duidelijk te maken.
film-ugly-truth

20 maart: Despicable Me 1

In een vrolijke, vredige buitenwijk met netjes omheinde en piekfijn verzorgde tuintjes staat een mysterieuze, onheilspellende villa midden op een dood gazon. Het zwarte gebouw is het geheime hoofdkwartier van Gru die de wereld wil domineren met zijn legertje gele handlangers: de compleet dolgedraaide Minions. Wie Gru’s plannen probeert te dwarsbomen, maakt snel kennis met een gruwelijk arsenaal aan krimpstralen, vriespistolen en oorlogsvoertuigen. Dan staan er plotseling drie weesmeisjes voor de deur die in Gru geen superschurk, maar de perfecte papa zien! Een grotere bedreiging voor zijn reputatie is nauwelijks denkbaar.

Filmavond programma

  • Vanaf 16.00 uur: Tikibad open
  • Tot 20.15 uur: Glijbanen open
  • 20.30 uur: Start film
  • Sluiting Tikibad: Na afloop van de film

Comments are closed.