Best gelezen artikelen deze week

Benieuwd naar wat deze week trending was op reisgebied? Wij hebben de 5 best gelezen artikelen voor jou op een rijtje gezet.

1. Top 5 vakantietrends 2014

Multigeneratievakanties, de natuur in, cruisen, social travel en ‘transforcations’. Hoewel boekingscijfers van grote reisorganisaties aangeven dat Nederlanders minder zullen reizen, viert de Nederlander volgens trendbureau Cherry Picker in 2014 juist volop vakantie. De betekenis van ‘vakantie’ verandert voor de Nederlander: van de lange luiervakanties van vroeger, naar vaker en korter er tussenuit en last-minute geboekt. Ook moet een vakantie een persoonlijke belevenis zijn die past binnen onze lifestyle en ‘personal branding’. Daarnaast zullen jongeren steeds meer bepalen waar de familievakantie naartoe gaat, terwijl de grootouders betalen. Vakantietrendwatcher Tessa aan de Stegge van bureau Cherry Picker zet de top 5 vakantietrends voor 2014 op een rijtje. Klik hier voor het hele artikel.

vakantietrends-2014

2. Prinses Laurentien en Fred van Eijk in debat

Op woensdag 15 januari 2014 organiseert reisbrancheorganisatie ANVR i.s.m. de Vakantiebeurs en CELTH (Centre of Expertise leisure, tourism & hospitality) een inspirerende en innovatieve dag rond het thema ‘Changes in Tourism’.Deze bijeenkomst zal plaats vinden tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Lees hier het hele artikel.

fred-van-eijk

3. Unieke actie voor Tourism Boards tijdens Vakantiebeurs

Tourism Boards die zich richten op de Nederlandse markt kunnen vanaf maandag 6 januari een Outdoor campagne winnen via een speciaal daarvoor gelanceerde website. Clear Channel Hillenaar en Tourism Marketing Concepts – Travel PR Benelux bieden deze geweldige mogelijkheid aan. Lees hier het hele bericht.

winactie-tourism-boards-utrecht-vakantiebeurs

 

 

4. Leiden ‘Stad van Ontdekkingen’

De burgemeester van Leiden, de heer Henri Lenferink begroette aan het eind van 2013 in de informele sfeer al zestig ‘Leidse prominenten’ uit de Leidse kennissector en het bedrijfsleven. Zij gaan zich als ambassadeur inzetten om Leiden als Internationale Congresstad in Nederland op de kaart te krijgen. Op 10 maart 2014 vindt in Leiden de officiële installatie van het ambassadeursnetwerk plaats. Lees hier het volledige artikel.

Ambassadeursnetwerk Gemeente Leiden met Yvonne Kret en Martijn Bulthuis

5. Martin van Waardenberg wint Rotterdam Marketing Award

Acteur en cabaretier Martin van Waardenberg heeft vanavond de 13e Rotterdam Marketing Award ontvangen. De award werd door burgemeester Aboutaleb uitgereikt tijdens de Rotterdam Nieuwjaarsreceptie in Beurs-WTC Congress & Event Center. De Rotterdam Marketing Award wordt sinds 2001 jaarlijks uitgereikt aan mensen die een belangrijke bijdrage leveren aan het imago van Rotterdam. Lees hier het volledige artikel.

martin-van-waardenberg-rotterdam

Op de hoogte blijven?

Wil je elke week dit overzicht in je mailbox krijgen? Vraag dan nu onze inspirerende nieuwsbrief aan.

Comments are closed.