Prinses Laurentien en Fred van Eijk in debat

Op woensdag 15 januari 2014 organiseert reisbrancheorganisatie ANVR i.s.m. de Vakantiebeurs en CELTH (Centre of Expertise leisure, tourism & hospitality) een inspirerende en innovatieve dag rond het thema ‘Changes in Tourism’.Deze bijeenkomst zal plaats vinden tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Fred van Eijk

Debat met onder andere Fred van Eijk

De ochtend wordt afgesloten met een presentatie van toekomstige reizigers (Raad van Kinderen) over hun veldwerk naar duurzamere vakanties. Aansluitend debatteren zij o.l.v. Prinses Laurentien van Oranje (oprichter en directeur van de Missing Chapter Foundation) met enkele directeuren uit de reisbranche, waaronder Fred van Eijk, oprichter en General Manager Travel Counsellors Nederland.

Ik beschouw mijn deelname aan het debat als een grote eer, maar vooral ook als een hele nuttige ervaring.Duurzaam toerisme is van het grootste belang voor onze branche, het milieu, voor lokale gemeenschappen en voor alle andere mooie vakantiebelevenissen zoals natuur en wildlife. Met z’n allen moeten we zorgen, dat dit blijvertjes zijn en er is geen betere manier om hiervoor ideeën en inspiratie op te doen, dan van kinderen. Uiteindelijk is het hun planeet.

 

 

Comments are closed.