Nieuw ‘Vaar & Bespaar’ programma Holland America Line

Holland America Line lanceert het nieuwe ‘Vaar & Bespaar’ programma waarmee gasten kunnen profiteren van drie speciale aanbiedingen. Het ‘Vaar & Bespaar’ programma is beschikbaar op geselecteerde afvaarten met vertrek tussen juni en december 2014 en is van toepassing op verschillende bestemmingen. Met het programma moedigt Holland America Line haar gasten aan eerder te boeken om zo de beste hut te krijgen en te profiteren van vele voordelen.

holland-america-line-new-amsterdam

Boeken voor 28 februari

De ‘Vaar & Bespaar’ aanbiedingen bestaan uit verlaagde tarieven op bepaalde zomerexcursies bij boekingen vóór 28 februari 2014, een verlaagd tarief voor de derde en vierde gast en flexibele boekingsvoorwaarden voor alle hutcategorieën. Gasten ontvangen de aanbiedingen bij het boeken van geselecteerde afvaarten in 2014 en bij een gecombineerde Alaska land- en zeereis.

 

 

Het nieuwe ‘Vaar & Bespaar’ programma biedt diverse voordelen waardoor het extra interessant wordt om nu alvast een cruise te boeken voor 2014

zegt Richard Meadows, executive vice president marketing & sales bij Holland America Line.

Cruisen behoort al tot één van de beste manieren om vakantie te vieren en met deze extra aanbiedingen komt een cruise in Europa of Alaska nog dichterbij. Nu is het moment om een cruise voor aankomende zomer te boeken.

Verschillende cruisebestemmingen

Het ‘Vaar & Bespaar’ programma is van toepassing op de volgende routes: Alaska cruises en Alaska land- en zeereizen, Afrika, Azië, Australië/Nieuw-Zeeland, Canada/New England, het Caribisch gebied, Europa, Hawaï/Tahiti, Mexico, het Panamakanaal en Zuid-Amerika. Juist gezinnen profiteren van de voordelen van het ‘Vaar & Bespaar’ programma met het verlaagde tarief voor de derde en vierde gast naar verschillende cruisebestemmingen. Daarnaast kunnen gasten tegen verlaagde tarieven genieten van vele interessante excursies indien geboekt vóór 28 februari 2014.

Comments are closed.