‘ID Riva Tours’ brengt Kroatië dichterbij

ID Riva Tours is een nieuwe weg ingeslagen. De Kroatië specialist is overgenomen door Adriatica.net, de grootste reisonderneming van Kroatië en Slovenië en dochteronderneming van een beursgenoteerd levensmiddelenconcern.

De aansluiting bij het internationale reisconcern levert ID Riva Tours een groot aantal voordelen op, onder meer op het gebied van inkoop, marketing en IT. Daarnaast maakt ID Riva Tours gebruik van de lokale kantoren die met hun specialistische kennis en service de vakantie nog aangenamer maken. Adriatica.net heeft ook een aandeel in het Duitse ID Riva Tours. Hiermee blijft het alleenrecht op de exclusieve en unieke producten van ID Riva Tours, zoals de motorzeilcruises, behouden.

foto-directeur-idrivatours-Andrej-Zupancic

Onderscheidend vermogen

De nadruk ligt op onderscheidend vermogen, service en maatwerk. Het aanbod is mede daarom uitgebreid met verschillende rondreizen en meer kleinschalige accommodaties. Daarnaast wordt het 20-jarig bestaan gevierd met een actie waarbij een gratis excursie wordt aangeboden tijdens de WK-voetbal periode

Aldus Andrej Zupancic, de nieuwe directeur van ID Riva Tours. Zupancic (46) beschikt over ruime ervaring in de internationale reisbranche. “Mijn doelstelling is om zowel het merk ID Riva Tours als Adriatica.net binnen en buiten Nederland beter in de markt zetten”.

De meer dan 600 accommodaties die ID Riva Tours in Kroatië aanbiedt, worden via vrijwel alle reisbureaus in Nederland en Vlaanderen verkocht alsook via de eigen website. ID Riva Tours is tevens aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht (15.01-19.01) in hal 2.

Comments are closed.