Luxe ‘Lake View’ penthouse bij Landal

Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen is uitgebreid met een 6-persoons Lake View penthouse, luxe ingericht, voorzien van vele extra’s zoals een jacuzzi op het dakterras, wintertuin en een privé-sauna en met een schitterend uitzicht over de eigen jachthaven en het Veluwemeer. Dertig andere appartementen zijn bovendien extra luxe ingericht en voorzien van zonnebank en sauna.

Terras-Landal-waterparc-Veluwemeer

Het Lake View Penthouse is geschikt voor gasten die van luxe en veel privacy houden. De combinatie met de dichtbij gelegen golfbaan en het watersportsfeertje van het Veluwemeer maken het een aantrekkelijke verblijfsbestemming

aldus Bas Hoogland, commercieel directeur Landal GreenParks.

Het nieuwe Lake View Penthouse in Nederland heeft als blikvanger een riant terras met ruime Finse sauna, een jacuzzi geschikt voor zes personen, relaxruimte, buitendouche en luxe meubilair. Het terras ligt op het zuidwesten, waardoor gasten vanaf hun ligbed kunnen genieten van het schitterende uitzicht over het Veluwemeer. Het dakterras van 100 m2 is volledig afgeschermd tegen inkijk, zodat gasten in alle privacy ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Vele extra’s

Het luxe interieur van de woonkamer voorziet in o.a.  een LED flatscreen TV met DVD-speler en een Bose soundbar. Hiermee kan men d.m.v. een bluetooth-verbinding eigen favoriete muziek streamen vanaf tablet of smartphone. Er is een grote wintertuin met zespersoons eettafel. Het appartement beschikt o.a. over drie slaapkamers met boxspringbedden en de master bedroom is voorzien van een tweede TV . Verder is er een zonnebank en een rainshower.

Landal-Waterparc-Veluwemeer

Fraaie ligging

Landal Waterparc Veluwemeer ligt op ca. 7 km afstand van Harderwijk, aan de oever van het Veluwemeer en beschikt onder meer over een eigen jachthaven, 200 luxe villa’s en 100 nieuwe appartementen, waarvan 30 met een extra luxe inrichting, zoals een eigen zonnebank/sauna combinatie en wasmachine/wasdroger. Landal Waterparc Veluwemeer in Nederland beschikt over uitgebreide centrumvoorzieningen, waaronder zwembad met o.a. jetstream en bubbel-/bruisbad, supermarkt, panoramarestaurant, Grand-Café met terras aan het water, bootverhuur en zeilschool. In de omgeving van het park liggen o.a. de 54-holes golfbaan Dorhout Mees en pittoreske stadjes als Hanzestad Elburg.

Voor meer informatie en reserveringen klik hier.

Comments are closed.