De 10 beste reis apps volgens de pro’s

Met de feestdagen voor de deur gaan er weer veel tablets over de toonbank die opgevuld moeten worden met de nodige apps. De experts van reiszoekmachine Skyscanner hebben alvast de 10 leukste en handigste reis apps geselecteerd.

skyscanner

Klepper

Wereldwijd een old school ansichtkaart verzenden met foto’s vanaf de smartphone kan met deze Nederlandse app. Een redelijk snelle internetverbinding is wel vereist. De app zelf is gratis, maar de kaartjes kosten €1,99 per stuk.
Linda Hoebe – Country manager Nederland

Evernote

Zodra de reis is geboekt is het handig om een plek te hebben waar emailbevestigingen, reviews, lijstjes en aanbevelingen van vrienden kunnen worden bewaard. Evernote is een app die synchroniseert tussen verschillende apparaten en alles bewaart. Scheelt tijd en eenmaal op bestemming geen gedoe met papierwerk.
Dug Campbell, Product Marketing Manager

Sphere

Deze app komt het best tot zijn recht op de iPad en bevat oneindig veel sfeerbeelden van bestemmingen die 360 graden zijn gefotografeerd. Een meeslepend stukje technologie en het aanbod wordt alsmaar groter.
Frank Skivington – Chief Commercial Officer

Remember the milk

Dit is een geweldig hulpje op vakantie. Alle dingen die thuis nog gedaan moeten worden kunnen hierin worden opgeslagen zodat genieten van de vakantie prioriteit blijft, maar de dingen niet worden vergeten.
Rachel Evatt – Product Director

Forevermap

Gebruik deze app om plattegronden te downloaden voordat de reis begint. Zelfs in vliegtuigmodus kunnen de plattegronden worden geraadpleegd om favoriete plekjes te kunnen vinden.
Stuart Leitch – Project Manager

TuneIn

Deze app biedt de mogelijkheid om gratis naar je favoriete radiostation te luisteren. Er is keuze uit meer dan 70.000 radiostations. Nooit meer op reis zonder je favoriete muziek!
Mike Moran – Senior Software Engineer

Tripit

TripIt verzamelt al je reisplannen en zet deze in een speciaal reisprogramma zodat alles op een duidelijke en overzichtelijke plek staat. De persoonlijke assistent van CEO Gareth Williams geeft aan niet meer zonder te kunnen om zijn agenda te plannen.
Alison Stimpson – Executive PA

AroundMe

Biedt gebruikers de mogelijkheid om de dichtstbijzijnde hotels, restaurants, theaters, parkeermogelijkheden en ziekenhuizen in een oogopslag te vinden. De beste in zijn soort.
Teo Ambrogio – Software Engineer

Flight+

Flight+ is een ultieme reispartner. Deze app monitort alle beschikbare vluchtgegevens wereldwijd in real-time en toont deze in een intuïtieve interface.
James Ferguson – Design Team Lead

Skyscanner

De gratis app van Skyscanner is de beste gratis reis app die er op de markt is. Ideaal om snel en gemakkelijk de goedkoopste vluchten te vinden en meteen te boeken. Zelfs wanneer je op reis bent. Voor inspiratie is de iPad app perfect. Een draai aan de virtuele globe en de goedkoopste vluchten op dat moment verschijnen in beeld.
Sam Baldwin – Manager, Content

Comments are closed.