Landal De Lommerbergen genomineerd als Leerbedrijf 2014

Landal De Lommerbergen uit Reuver (L.) is genomineerd voor de onderscheiding Leerbedrijf van het Jaar 2014 in de sector Recreatie. Of het luxe vakantiepark van Landal GreenParks de titel daadwerkelijk krijgt uitgereikt, blijkt tijdens de RecreatieToppers op woensdag 5 februari 2014 op de NHTV in Breda.

Landal Marino Lipno

Landal Marino Lipno

Jaarlijkse verkiezing

De jaarlijkse verkiezing is een initiatief van Kenwerk (kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven voor de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening). De verkiezing is in het leven geroepen om het leren in de praktijk te stimuleren en de waarde die leerbedrijven voor de recreatiesector hebben onder de aandacht te brengen. Dit jaar nomineerde de commissie drie bedrijven voor de titel ‘Leerbedrijf van het Jaar 2014 Recreatie’. Behalve Landal De Lommerbergen zijn dat DroomPark Hooge Veluwe en Walibi Holland B.V..

 

 

Anita Brink, Director Human Resources van Landal GreenParks over de nominatie zegt:

We zijn ervan overtuigd dat persoonlijke groei waardevol is voor de medewerker zelf en dat dit een positief effect heeft voor de Landal-organisatie. Opleidingen en ontwikkeling van medewerkers staan bij ons hoog op de agenda. Over het algemeen zijn medewerkers die ontwikkelingsmogelijkheden benutten goed gemotiveerd en goede medewerkers willen we graag aan ons binden. Onze eigen Landal Academy biedt hen een vervolg door middel van interne trainingen,Grote speler

Landal een grote speler in de wereld van stages en opleidingen. Jaarlijks biedt Landal circa 550 stageplaatsen aan op de diverse parken en kantoren in binnen- en buitenland. Vele stagiaires vinden hun weg naar een vaste baan via een stage. Door middel van trainingen, vaste inwerkprogramma’s en een goede begeleiding op de werkvloer probeert het bedrijf stagiaires voor te bereiden op hun toekomst als werknemer.

Comments are closed.