Landal GreenParks en Telekids organiseren Nieuwjaarsplons

Op zondag 5 januari 2014, het laatste weekend van de kerstvakantie, organiseren Landal GreenParks en RTL Telekids gezamenlijk het feestelijke evenement ‘Nieuwjaarsplons’ op Landal Het Vennenbos in Hapert (N-B). Waarom zou je een nieuwjaarsplons in de kou doen, terwijl dit ook uitstekend in een subtropisch waterparadijs kan plaatsvinden? De Nieuwjaarsplons wordt een feestelijk en ludiek dagprogramma voor kinderen en hun (groot)ouders om het nieuwe jaar in te luiden. Natuurlijk zijn de RTL Telekids helden Keet!, Chloe’s Toverkast en Brandweerman Sam aanwezig en wordt er gedanst op de muziek van de Telekids Discoshow.

landal-telekids-kinderfeest-nieuwjaarsplons

Nieuwjaarsplons

Tijdens de Nieuwjaarsplons in het zuiden van Nederland kunnen kinderen en familie in het subtropische zwemparadijs samen met de Telekids Discoshow het nieuwe jaar vieren. Daarnaast is er gedurende de hele dag een feestelijk programma voor de parkgasten van Landal Het Vennenbos samengesteld waarbij er op verschillende momenten van de dag diverse activiteiten plaatsvinden. De Plaza van het park is het decor van diverse optredens en Meet & Greets met onder andere Keet!, Chloe’s Toverkast, Brandweerman Sam van RTL Telekids. Natuurlijk zullen de Landal karakters Bollo en Puk & Pelle niet ontbreken. De Telekids Discoshow zal de Nieuwjaarsplons muzikaal de gehele dag omlijsten.

landal-het-vennenbos-nieuwsjaarsplons

Het wordt echt een geweldig kinderfeest! Niet voor niets zijn we genomineerd voor de ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2014’ Award, die Keet! op 15 januari a.s. uitreikt op de Vakantiebeurs. Bovendien is Landal Het Vennenbos in 2011 op de eerste plaats geëindigd in de landelijke Zwembad van het Jaar verkiezing

aldus Bas Hoogland, commercieel directeur van Landal GreenParks.

Het evenement is alleen toegankelijk voor gasten die in het weekend van 3-6 januari 2014 een verblijf op Landal Het Vennenbos hebben geboekt. Kijk voor meer informatie of boekingen op landal.nl/nieuwjaarsplons.

Comments are closed.