Nieuw in pretparken: Groentefriet!

Familiepark Plaswijckpark biedt vanaf woensdag 11 december als eerste en enige pretpark in Nederland Groentefriet. Het eten van groente was nog nooit zo leuk en lekker! Groentefriet is gemaakt van gepureerde wortel, maïs, witte bonen en een uitgebalanceerde mix van kruiden en specerijen. De frietjes zien er uit als gewone friet: lekker bruin en krokant van buiten en egaal en glad van binnen. En ze smaken net zo lekker!

Groente friet

Groente friet

Gezond

Met één portie krijgen kinderen al meer dan 50 procent van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels binnen. Aan Groentefriet is geen zout of suiker toegevoegd en de frieten bevatten geen kunstmatige stoffen.

 

 

Frietje eten in Winterwijck

Vanaf woensdag 11 december kunnen de groentefrietjes in Plaswijckpark gegeten worden, met de start van Winterwijck! Het park is omgetoverd in winterse sferen, met overal kerstbomen en verlichting. Daarnaast kun je er overdekt gaan schaatsen op een 100m2 grootte schaatsbaan in het seizoenenplein en samen met je ouders of vrienden een skiparcours lopen. Zijn jullie het snelste team?

Comments are closed.