Gambia neemt deel aan Vakantiebeurs 2014

De Gambia Tourism Board – het verkeersburo van Gambia – neemt deel aan de aankomende Vakantiebeurs die van 15-19 januari 2014 in de Jaarbeurs Utrecht plaatsvindt.
gambiaanse-haarvlechten

Eerste keer

Het is voor het eerst dat dit West-Afrikaans land zich op deze reisbeurs profileert. Naast informatie over het land als een ideale winterzon- en zomervakantiebestemming kan de bezoeker ook de informatieve Engelstalige toeristische brochure ‘2014 Official Country Guide’ van het verkeersburo meenemen.

 

 

Hierin documentatie over onder meer de cultuur, natuur, ecotoerisme, keuken, excursies, het vogelrijk, nationale parken en reservaten, kleurrijke markten, boottochten over de Gambia rivier, het slavernij verleden, watersportactiviteiten, sportvissen en meer. En omdat haarvlechten in Gambia een zeer traditioneel gebruik is, kunnen bezoekers in de stand van Gambia gratis een vlecht laten zetten. De stand van Gambia bevindt zich in hal 2, het standnummer is O2 B041. Nadere info over toeristisch Gambia op www.visitthegambia.gm, nadere info over de Vakantiebeurs op www.vakantiebeurs.nl.

Comments are closed.