Vernieuwd Santa’s Village

Vorig jaar vond op het Theodoor Dorrenplein in hartje Valkenburg voor het eerst Santa’s Village plaats. Vanwege de vele positieve reacties en het succes van deze toevoeging aan Kerststad Valkenburg zal Santa’s Village 2013 daarom twee weken langer doorgaan, namelijk van 15 november 2013 t/m 5 januari 2014.

Santa's Village

Santa’s Village

Dit jaar 22 stands

Dit jaar staan er 22 stands, waaronder 11 met heerlijke seizoenslekkernijen, zoals oliebollen, crêpes, churos, reibekuchen, etc. De overige chalets zijn nieuw en van echt larikshout evenals de 3 nieuwe entreetorens van wel 5 meter hoog die zorgen voor promotie en vooral een mooie binnenkomst. Eveneens staat er een sfeerverhogende carrousel en als nieuwe topattractie is de zingende kerstboom weer uit de as herrezen! Te midden van dit gezellige winterlandschap staat een 10 meter hoge versierde kerstboom. Het programma wordt verder aangevuld met verschillende muziekoptredens en natuurlijk is de kerstman tussen het cadeautjes bezorgen door aanwezig in Santa’s Village.

Op en Top Kerststad Valkenburg

Een bezoek aan Santa’s Village is tevens de ideale gelegenheid om ook een bezoekje te brengen aan het gezellige winkelcentrum van Valkenburg. Sla 2 vliegen in 1 klap en laat je verrassen door het winkelaanbod in de sfeervolle kerststad. Een groot gedeelte van de 70 winkels in het centrum vertonen prachtige kerstetalages. Vertrekkend vanaf Santa’s Village vind je een perfecte aansluiting op de verschillende winkelstraten. Met de prachtig verlichte straten maakt het dat Valkenburg aan de Geul echt dè Kerststad van Nederland is. Dus… laat u verrassen in Santa’s Village Valkenburg!

Santa’s Village dukaten

In Santa’s Village kan men bij de verschillende attracties betalen met Santa’s Village dukaten. Deze voor Santa’s Village speciaal ontworpen goudkleurige plastic muntjes kunnen door de ondernemers aangekocht worden en ingezet worden als extra voordeel naar hun klanten. Zo kan men deze bijvoorbeeld gratis weggeven bij een bepaald bestedingsbedrag of bij een bepaald artikel.

Prachtige Kerstetalages

Vanaf 30 november (of eerder) kan men al wandelend door de prachtige winkelstraatjes van Valkenburg de mooiste kerstetalages bewonderen. Ontdek ook de letter in de etalage, maak de slagzin af en beoordeel de etalages met een cijfer. Oplossingen kunnen vervolgens ingeleverd worden bij de VVV Limburg Winkel. Uit alle goede oplossingen wordt elke zaterdag een half uur voor aanvang van de kerstparade een winnaar getrokken. De etalage met de beste beoordeling mag op 19 december een prachtige prijs in ontvangst nemen. Deelnameformulieren zijn verkrijgbaar in de winkels.

Inpakservice Winkeliers

Bij de chalet Santa’s Present Shop, waar men ook souvenirs kan kopen van Santa’s Village, is er ook de mogelijkheid om de door de klanten in Valkenburg aangekochte artikelen (cadeaus) gratis op een professionele wijze te laten inpakken met prachtig kerstpapier.

Openingstijden Santa’s Village

Woensdag,vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur
Maandag, dinsdag, donderdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur

Comments are closed.