Verkeersbureaus.info bereikt mijlpaal met 50 travel bloggers

Het aantal bloggers voor Verkeersbureaus.info stijgt in een rap tempo. Met 50 travel bloggers bereikt de website een nieuwe mijlpaal. Zo bereikt Verkeersbureaus.info een groot aantal Nederlandse reizigers met inspirerende content over internationale bestemmingen.

Groeiend platform

Wekelijks melden zich nieuwe schrijvers aan die naast hun eigen site ook willen bloggen op de site Verkeersbureaus.info. Met de komst van deze bloggers bereikt Verkeersbureaus.info elke maand 150.000 website bezoekers en een minimaal 30.000 social media volgers.

De 50e travel blogger

Marlou Saris van marloureist.nl, de 50e blogger vertelt over haar aanmelding:

Ik vind het leuk om mij bij een snel groeiend platform aan te sluiten, zodat ik als blogger meer bekendheid krijg

Marlou op reis in Brussel

Marlou op reis in Brussel

Unieke content

Wij zijn pas kortgeleden begonnen met gastbloggers, dat we er nu al 50 hebben is geweldig. Deze unieke content zorgt voor inspirerende reisverhalen en goede PR & Marketing voor de bestemmingen waar wij mee samenwerken.

vertelt Alexandra Ochsendorf, destination marketeer en verantwoordelijk voor het bedenken van campagnes in samenwerking met verkeersbureaus en travel bloggers. De samenwerking met NSHispeed toont aan dat travel bloggers inspirerende content kunnen creëren om mensen enthousiast te maken met de trein op reis te gaan.
alexandra-ochsendorf-verkeersbureaus

Over Verkeersbureaus.info

Verkeersbureaus.info, de start van je vakantie, inspireert reizigers over meer dan 130 landen en 120 steden, trekt maandelijks meer dan 20.000 bezoekers uit Nederland, heeft ruim 3.750 nieuwsbrief abonnees en groeit continue. Bloggers kunnen zich aanmelden op verkeersbureaus.info/word-contributor

Comments are closed.