Lowcost maatschappij HOP! nu boekbaar

De regionale lowcost luchtvaartmaatschappij HOP! van Air France-KLM heeft haar zomerdienstregeling voor 2014 online gezet. De maatschappij startte in maart 2013 en wil zich positioneren als de regionale luchtvaartmaatschappij in Frankrijk. Thuisbases zijn de luchthavens Paris-Orly en Lyons met respectievelijk 20 en 30 bestemmingen.

Hop!

Hop!

Vlucht boeken

Vanaf Amsterdam vliegt de maatschappij direct naar Clermont-Ferrand en Straatsburg en met een overstap naar Lyon, Montpellier, Bordeaux en Rome. De maatschappij richt op zowel zakenreizigers als toeristen. Nadere informatie en boekingen via www.hop.fr waar ook een Nederlandstalige button is, het reserveringsnummer +33 (0)1 72 95 33 33** of via uw reisbureau.

Vluchtschema

– Clermont-Ferrand met een vlucht op maandag, woensdag, vrijdag en zondag.
– Straatsburg met 3 vluchten iedere weekdag en twee vluchten op zaterdag en zondag.

HOP! in cijfers

De maatschappij voert dagelijks 530 vluchten uit naar 136 bestemmingen. De vloot bestaat uit 98 moderne toestellen met tussen 48 en 100 stoelen. Tarieven worden aangeboden vanaf €55,-* enkele reis.

Comments are closed.