De 5 leukste winter ontdekkingsplekjes

Het schijnt volgens meteorologen een “horrorwinter” te worden met veel, heel veel sneeuw die al in november gaat vallen. Dat betekent dat de haard weer aan mag, de glazen rode wijn weer geschonken worden en onze wollen deken uit de kast wordt gehaald.

Winter tips

Winter tips

Leuke plekken met goede korting

Genoeg tijd dachten wij zo, om eens na te denken welke kerstmarkt je gaat bezoeken, van welke piste je gaat afrazen de komende tijd of welke stedentrip je gaat maken! TravelBird selecteerde de 5 leukste ontsnappingstrips voor deze winter, met een extreem goede korting!

Stedentrip Krakau

Doordat Krakau de Tweede Wereldoorlog zonder al te veel kleerscheuren heeft overleefd, heeft de stad een bijzondere historische waarde. Het is een van de belangrijkste cultuursteden van Midden-Europa en draagt daarom ook wel de bijnaam ‘het Florence van Polen’. Bovendien is Krakau een gezellige studentenstad met een bruisend uitgaansleven en tal van cafés, barretjes en restaurants. Kortom, een stad die het ontdekken meer dan waard is!

Kerstshoppen in Antwerpen

Antwerpen is zo’n stad waar je altijd terug wilt komen. Je vindt er namelijk alle ingrediënten voor een geslaagd verblijf. Zo kun je er rondstruinen op sfeervolle markten, pints drinken in gezellige cafés, wandelen langs de Schelde én een nieuwe garderobe bijeen shoppen in een van de vele boetiekjes. In de aanloop naar de kerstdagen kun je hier ook nog eens perfect kerstinkopen doen, terwijl je verblijft in een comfortabel hotel!

Romantisch Brugge

Een wereldstad in het klein, dat is Brugge. Groots door haar rijke verleden en zichtbare nalatenschap in de vorm van sierlijke herenhuizen en romantische grachten. Klein omdat het prachtige centrum goed te bewandelen is en je makkelijk alle bezienswaardigheden te voet kunt bereiken. Ervaar in 3 dagen de bourgondische sfeer van de stad en overnacht in een comfortabel hotel dat zich perfect leent voor deze memorabele stedentrip.

Wintersport in Italië

Berglucht is goed voor elk! Verblijf in Hotel Mondolè en ski zo de pistes op van het gebied Mondolè Ski. Een zesdaagse skipas is inbegrepen dus dat hoef je in ieder geval niet te regelen. Nu we erover nadenken hoef je helemaal voor niets meer te zorgen! Deze aanbieding is inclusief ontbijt, lunch, diners en met gratis gebruik van de wellness en het zwembad. Kortom, een voordelige all inclusieve skivakantie in Italië dus!

Laat je betoveren in Rome

Rome is één groot openluchtmuseum met een geweldige keuken en een aangenaam klimaat. Bezoek het Forum Romanum, het Pantheon en het Colosseum, gooi een muntje in de Trevi fontein en bewandel de Spaanse Trappen, dineer in een van de vele trattoria’s en strijk neer op een terras. Rome zal een onuitwisbare indruk op je achterlaten!

Kerstmarkt in Düsseldorf

Kom naar Düsseldorf, ook wel de meest kosmopolitische stad tussen Berlijn en Parijs genoemd, voor een onvergetelijke stedentrip met de mooiste kerstmarkten! Drink glühwein op alle markten en ontdek waar je de lekkerste kan vinden of ga winkelen in de Königsallee en beklim de Rheinturm van 234 meter. In Düsseldorf zit de kerstsfeer er goed in!

Comments are closed.