Kids Vakantiegids zoekt detectives

Met de kerstvakantie voor de deur is het Kids Vakantiegids-team continu op pad om de leukste dagjes uit en vakantieadresjes voor gezinnen met kids te checken. De redactie wordt overspoeld met uitnodigingen van spetterende pretparken, musea en leuke logeeradresjes.

Kids Vakantiegids detectives

Kids Vakantiegids detectives

Detectives on tour

Daarom is Kids Vakantiegids per direct op zoek naar reislustige en kritische Kids Vakantiegids Detectives. Kids Vakantiegids zoekt kids die het te gek vinden om gewapend met een camera en kritische blik dagjes uit of vakantieadresjes te checken. Van hun bezoek schrijven zij een report en maken zij een leuke compilatiefilm voor de website Kidsvakantiegids.nl. De allerleukste reports verschijnen bovendien in het volgende Kids Vakantiegids magazine.

De leukste kidsuitjes in de kerstvakantie

Kids tot 16 jaar kunnen zich tot 1 december 2013 inschrijven als Kids Vakantiegids Detective via Kidsvakantiegids.nl/Ik-word-detective. Degenen die geselecteerd worden mogen al in de kerstvakantie op pad. Zo staan er onder meer bezoekjes aan het Amsterdamse Science Center NEMO en de indoor kermis van Preston Palace op het programma. In 2014 kunnen de detectives zelfs een heel weekend op pad, naar Sprookjescamping de Vechtstreek of Vakantiepark De Twee Bruggen bijvoorbeeld. Natuurlijk mogen de detectives hun broertjes, zusjes en ouders ook meenemen.

Kids Vakantiegids

Kids Vakantiegids is het grootste familievakantieplatform in Nederland en speelt in op de groeiende behoefte van kids en hun ouders/verzorgers om een uitstapje of vakantie te zoeken die past bij de vakantiewensen van de hele familie. Het Kids Vakantiegids magazine verschijnt twee keer per jaar en brengt de nieuwste en leukste vakanties voor gezinnen met kinderen tot 16 jaar onder de aandacht. Op de website www.kidsvakantiegids.nl, die jaarlijks circa 2,5 miljoen bezoekers trekt, vinden families uitgebreide bestemmingsinformatie, inspirerende tips en een met zorg geselecteerd aanbod van tientallen kindvriendelijke reisorganisaties.

Comments are closed.