Genomineerden Kennis & Kunde bekend

Op dinsdag 26 november worden de winnaars bekend gemaakt van een drietal wedstrijden dat door het Centrummanagement Leiden in samenwerking met de Kamer van Koophandel, 3 October Vereeniging en het Leidsch Dagblad is georganiseerd in het kader van de Kennis & Kunde workshops.

Kennis & Kunde Wedstrijd

Kennis & Kunde Wedstrijd

In het Huis van Sinterklaas in de Waag in Leiden zal de laatste bijeenkomst plaatsvinden waar ondernemers zich ook kunnen aanmelden voor de Kennis & Kunde bijeenkomsten van volgend jaar.Tijdens de workshops, die speciaal voor ondernemers georganiseerd worden, zijn diverse thema’s aan bod gekomen. Aan deze thema’s zijn drie wedstrijden gekoppeld, te weten: ”Beste Service in de Horeca”, “Beste Service in de Retail” en “Beste Etalage”. Van alle deelnemende ondernemers zijn drie genomineerden geselecteerd per wedstrijd. Bij de wedstrijden betreffende de service zijn deze nominaties tot stand gekomen door “mystery visits” van professionals op het gebied van gastvrijheid en service.

Beste Etalage

De winnaar van de Beste Etalage is tot stand gekomen na een publieksstemming via de website van het Leidsch Dagblad. Deze wedstrijd werd georganiseerd in samenwerking met de 3 October Vereeniging, die het thema bepaalde en samen met een vakjury op 3 Oktober 2013 drie genomineerden naar voren droeg.

Beste Service in de Horeca

Bij de “Beste Service in de Horeca” zijn de drie genomineerden: Burgerzaken, Dende en Vooraf en Toe. In de retail is de beste service verleend door La Maison Esthetique, Nieuweburg Bloem & Lifestyle en Oil & Vinegar. Borg & Daphne, Heleen van der Spek en Joor.it waren al genomineerd voor de mooiste etalage. Ook de winnaar van deze wedstrijd wordt bekend gemaakt op dinsdag 26 november. Ger Roos van Nieuweburg Bloem & Lifestyle omschreef de workshop “Service in de Retail” als volgt ‘Een leerzame workshop over het ontvangen van de gasten. Mensen met een big smile ontvangen en iets verkopen met een verhaal is een pré in de retail.’

De winnaars van de wedstrijden worden rijkelijk beloond. Zo winnen zij een mediapakket ter waarde van €2.500,-. De winnaar van de “Beste Etalage” wint tevens twee VIP-kaarten voor het Haring & Corenwyn Gala van 2014.

Comments are closed.